2777
2789
عنوان

امروز ۷/۷/۱۴۰۷ هستش😍😍

373 بازدید | 22 پست

امروز ۹/۹/۹۹هستش  این تاپیک و زدم که یادم بمونه😍

من از امروز عوض میشم 

میجنگم برای خودم 

برای زندگیم

برام مهم نیست چندسالمه

مهم نیست که ازدواج دوست ندارم

مهم نیست که چقدر بهم میگن رویایی

مهم اینکه خودم قبول دارم برای زندگیم میجنگم

من ۷/۷/۱۴۰۷

دارم آخرین سال پزشکی رو میخونم😍😍

من متاهلم

یه مادر خوب و نمونه ام

یه همسر جذاب و مهربونم

یه همسر عاشق و مهربون دارم

یه خونه ۳۰۰ متری تو یکی از بهترین برج ها دارم

من یه نویسنده عالی هستم😍

من از الان برای زندگیم میجنگم

کتاب های من در سطح جهانی میدرخشن😍

من جشنواره فجر جایزه بهترین فیلم نامه نویس رو میگیرم😍

من میجنگمممم😍😍😍

شما هم اگه دوست دارید بگید😍😍

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله که همینطور باشه🌹

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

تاپیکتو سیو میکنم اگه کاربریم نترکه سراغتتو میگیرم انشالله به همشون برسی 😍♥️

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

موفق باشی

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

منم ب امید خدا اون موقع احتمالا فارغ التحصیل رشته پزشکی هستم و دارم برای ازمون تخصص خودم رو اماده میکنم

#کنکور_۱۴۰۰

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.