2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 30 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من با پسری آشنا یا دوستم شم عکس بی حجابمم نمیدم میگم شاید یه هزارم درصدم نشد کاردرستی نیس بعد تو اعتماد کردی بکارتت گرفت کسی که بخواد بگیره دختری رو رابطه جنسی نمیخواد وقتی خواست نباید قبول میکردی تازه اون بکنار رفتی با مرد زن دار این مردا الکی میگن جدامیخوان شن باید میگفتی هروقت جداشدی بیا نه که باهاش دوست شی

میخوام عکسامون رو برا دهترش بفرستم

اخه عزیز تو که میدونستی اون دو تا دختر داره  بهشون وفا نکرده میاد به تو وفا میکنه الان همه گرگن چقدر ساده این خدایی

گر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

عکساتونو بفرستی چی میشه اونوقت ابروت میره یه دختر مجرد بعد مقصر اصلی حساب میشی چون اون مرد هنوز جدا نشده بوده وامکان پشیمون شدنشون زیاده واینکه شاید کلا سرکاری بوده خواسته ازت سوء استفاده کنه گفته میخوام جدا بشم مطمئنی قصد جدایی داشته؟؟؟

عزیزم اصلا قصد ندارم سرزنشت کنم ولی شما دختر بزرگی هستی عاقلی طفل ۱۲ ساله نیستی که گول بخوری چرا یه همچین اشتباه بزرگی رو کردی فقط بخاطر اینکه سنت داشت بالا میرفت و ترسیدی ازدواج نکنی خوب نمیکردی مگه همه خانوما باید ازدواج کنن شما گول خوردی بدجوریم گول خوردی اون آقا یه موجود کثیف و بی وجدانه که بوی از انسانیت نبرده و مطمئن باش شما رو دیگه خط زده از زندگیش و نمیخوادت الانم فقط میتونی بری شکایت کنی که گول خوردی و فریبت داده حداقل ارش البکاره ازش بگیر ترمیم کن و دیگه خواهشا اینقدر ساده نباش عزیزم

عزیزم اصلا قصد ندارم سرزنشت کنم ولی شما دختر بزرگی هستی عاقلی طفل ۱۲ ساله نیستی که گول بخوری چرا یه ...

به وکیل زنش زنگ بزنم؟

بلاخره باید ادب شه

چون به زور اون کارو کرد

بعد به غلط کردم افتاد

به وکیل زنش زنگ بزنم؟ بلاخره باید ادب شه چون به زور اون کارو کرد بعد به غلط کردم افتاد

آره به نظر من زنگ بزن نمیشه که همینجوری الکی الکی حالشو کنه بعد حاجی حاجی مکه زنگ بزن بذار همسرش بفهمه با چه کثافتی داره زندگی میکنه حداقل پول ترمیم رو ازش بگیر بذار اون عذابی که الان تو داری میکشی اونم بکشه و دختراش بفهمن چه پدر حیوون صفتی دارن حتما پیگیری کن عزیزم

آره به نظر من زنگ بزن نمیشه که همینجوری الکی الکی حالشو کنه بعد حاجی حاجی مکه زنگ بزن بذار همسرش بفه ...

برام بعدش مشکل نسازه؟ اما دوست دارم واقعا کاری کنم

برام بعدش مشکل نسازه؟ اما دوست دارم واقعا کاری کنم

کی مشکل بسازه عموت یا مادرت ؟ اگه عموت منظورته باید کاری کنی که بترسه تا ابد سمتت نیاد و پدرت پشتت باشه اگه مادرت رو میگی اونم همینطور بعدشم زودتر ازدواج میکنی میری دیگه کاری به کارش نداری ببین هر کدومشون سلیطگی درآوردن تو بدتر کن جیغ زدن تو بیشتر جیغ بزن داد زدن تو بدتر کن همین