2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک صدای رابطه ی .......

| مشاهده متن کامل بحث + 34915 بازدید | 30 پست

ما هر روز صدای سک س همسایمونو میشنویم 

زنه قشنگه داد و بیداد میکنه شوهرشم که جوری تاپ تاپ میزنه انگار داره اپلو هوا مبکنه😑

بعد جالب پنجره حالشونم باز بود نبسته بودن صداش کل کوچرو پر کرده بود

زن ی بچه از شوهر اولش داره طلاق گرفته با این مردم صیغه شده

الان پسر زن اومده قشنگ داد و بیدادشونم اضافه شده 

زنه حتی پسرش تو اتاق خوابه نمیگه ارومتر باشم صداش نره حالا همسایه جهنم 😑

حیام والا خوبه

اصلن ی وضعبه 

حالا اینا بکنار مرد دعواش میشه حرفا به زنه میزنه ادم میمونه بعد دعوا و داد بیداد میپرن س کس میکنن😑 زن خیلی راحت کنار میاد😑

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یادم میاد بچه بودم بابام هم راننده کامیون بود بعداز یک ماه اومده بود خونه رفته بود حمام  مادرم یه صابون به من داد گفت بابات صابون خواسته ببر بهش بده حمام تو زیرزمین بود منم رفتم یه دفعه درو باز کردم دیدم بابام 

ما هر روز صدای سک س همسایمونو میشنویم  زنه قشنگه داد و بیداد میکنه شوهرشم که جوری تاپ تاپ میزن ...

حتما فیتش خص دارن!! از رابطه بعنوان تنبیه استفاده میکنه 😬

چه خرفا بهش میگههه یعنی با زن صیعه زندگی میکنه

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

من هیچوقت صدا نشنیدم اما چون اتاقم کنار حموم بود همیشه قبل اذان صبح صدای اب میومد میفهمیدم یکی حمومه اما نمیدونستم چرا😂فقط تعجب میکردم

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
حتما فیتش خص دارن!! از رابطه بعنوان تنبیه استفاده میکنه 😬 چه خرفا بهش میگههه یعنی با زن صیعه زندگی ...

اره بهش میگفت تو فقط ک.... میخای فرق نمیکنه من باشم بچه باش و پیرمرد باشه

میگفت اختیار ک... نداری

همیشه همین حرفارو میزنه 

یبارم تا ساعت ۴ صبح دعوا میکرد زن جیغ مردم کمکم کنید😑 من ی مشت کوبیدم دیوار لال شدن بعدم پریدن سک س کردن 

تنبیه نمیکنن نرد جوری تلنبه داره میزنه شاپ شاپ صداش کل ساختمونه برمیدار 

دیوار حال ما میلرزه 

زنم که اخ و اوخش همه جارو بر میدار

ادم چقدر میتونه بی عیرت باشه 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

چقدر ارزش ها عوض شده چه چیزا که عادی نشده...

میگن هیشکی تا حالا رابطه جنس ی کلاغو ندیده...

بعضی آدما از یه سری حیوون کمترن

منظورم اونایی که ناخواسته بچه هاشون متوجه شدن نیستتت

اونایی که براشون عادیه خیلی شووووتن

اره بهش میگفت تو فقط ک.... میخای فرق نمیکنه من باشم بچه باش و پیرمرد باشه میگفت اختیار ک... نداری ...

اوه اوه چ ظرفیت داره زن اون زیر نمیپیره خخ خودش اینکاره ستت خودشم دوس داره پس به زور نی

شاید اون حرفام دوس داره

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
اوه اوه چ ظرفیت داره زن اون زیر نمیپیره خخ خودش اینکاره ستت خودشم دوس داره پس به زور نی شاید اون حر ...

میدونی زن با خیلیا بوده بعد به این مردم گفته 

ولی درو تخته بدرد هم میخورن هر دوشون بی عیرت تمام و کمال 

خوبه بلکه این بتونه سیرش کنه😬

ی وقتا مجبورم صدای تی وی زیاد کنم

به شوهرم میگم برو به مدیر بگو بهشون بگه 

میگه ولش کن اینا ادم نیستن ممکن شر شن برای ادم

والا راستم میگه