2777
2789
عنوان

بنظرتون این آدم مشکلش چیه

71 بازدید | 7 پست

من یک دوستی دارم خدا راشکر به یک موفقیت خیلی بزرگی رسیده بعد یک دوست دیگه دارم هر وقت در مورد دوست اولم با اون صحبت میکنم میگه پیش من از اون دختر حرف نزن عصبی میشم!🙄جالبه اصلا نمیشناسه و حالش بد میشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
حسوده😑

جاابه میگه از حسادتم نیست!وقتی می بینم اینقدر حالش بد میشه میگم ایا چقدر از موفقیت های من حالش بدتر میشه😂😂😂

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از آدمهای موفق خیلی خوشم میاد.و تا بشه سعی می کنم باهاشون دوست بشم. موفقیت شون چی بوده؟دوست داشت ...

یک ازدواج خیلی خوب خدا راشکر. ولی اون دوستم مجرده تا در مورد ازدواج دوستم میگم حالش بد میشه😂😂

من ازاين ناراحتم ك دوست خوبو موفقي ندارم😐 مشكل از منه يا بقيع😐

یک چیزی بگم کلا تو این زمونه دوست سالم کم پیدا میشه من یک دوست خوب فقط دارم خیلی باهم صمیمی نیستیم ولی خیلی مهربون و خوبه بقیه اشون تک تک بهم ثابت کردن مشتی حسودن

یک چیزی بگم کلا تو این زمونه دوست سالم کم پیدا میشه من یک دوست خوب فقط دارم خیلی باهم صمیمی نیستیم و ...

اره ميدونم منم همينجوريه شرايطم بااين فرق ك همون يه دوست خوبو مهربون واقعي رو ندارم😧

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤