2777
2789
عزیز دلم من امتحان کردم و جواب گرفتم  لطفاً انرژی منفی نفرست

عزیزم تا برای چیزی برنامه ریزی وتلاش وپشتکار نداشته باشی به هیچ چیز نمیرسی. و کائنات هم چیزی به آدم نمیده فقط با نشستن و فکر کردن به جذب😂انرژی منفی نیست واقعیته . هر چیزی که باب میل  شما نباشه میشه انرژی منفی؟!!!!!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قانون جذب يه قانون حاكم بر جهانه مثل قانون جاذبه كه  بر اساس ازتعاش و امواجي كه از مغز ساطع ميش ...

عزیزم چه کسی اینو اثبات کرده؟! کدوم نظریه تایید شده علمی ثابت کرده؟ انیشتین بیچاره کی چیزی به اسم قانون جاذبه به این صورت که الان مبلیغ جاذبه میگن گفته؟!! چنین قانونی وجودنداره و این امواج هم آنطور که شما میفرمایید نیستن. و در محیط های علمی و دانشگاهی معتبر چنین حرفها و دروغها و بقول معروف روانشناسی زردها هیچ خریداری نداره. اینها فقط برای گول زدن عوام ساده هست 

اره گلم بعدش چی

می‌نویسی مثلاً 

سلام ب فرشته عشق یا اسم خودت یا اسم طرف مقابل 

از شما سپاسگزارم ک عشق الهی ام را عاشق من کردی

و هرچیز دیگه ای ک دوست داری 

تو نتم بزنی میاد برات 

نتیجه گرفتی دعام کن

من دوشبه 

دارم روی عشق تمرکز میکنم 

مثلاً ۱۰۰ تا از چیزایی ک از آینده می‌خوام و شوهرم شغل و هیکل و خانواده و مکان زندگی و عشق و‌‌‌‌‌......

می‌نویسم 

یکی روز آزمایش و خواستگاری و تصور کردم و نوشتم 

اولین روزی ک اومد خونمون واسه ناهار حتی رنگ لباسم 

ست کردن لباسامو 

قدش چقدر باشه 

و مطمئنم ک بهش میرسم 

عزیزم چه کسی اینو اثبات کرده؟! کدوم نظریه تایید شده علمی ثابت کرده؟ انیشتین بیچاره کی چیزی به ا ...

چه شما اعتقادداشته باشي چه نه ابن قانون كار ميكنه ،مثل اينكه يه سيب و پرت كنيد بالاخره با قانون جاذبه بر ميگرده سمت زمين و اين انكار ناپذيره 

افكار مثبت و احساس خوب ، چيزها و اتفاق هاي خوب و سمت شما ميكشه و افكار منفي چيزها و انفاق هاي منفي رو

در ضمن من رشتم در دانشگاه فيزيك بوده و خيلي در اينباره با اساتيد بحث كرديم 

چه شما اعتقادداشته باشي چه نه ابن قانون كار ميكنه ،مثل اينكه يه سيب و پرت كنيد بالاخره با قانون جاذب ...

عزیزم بنده هم دکترای روانشناسی بالینی هستم و خارج از کشور زندگی میکنم اگر این حرفها رو تو دانشگاه بگم همه دانشجوها واساتید بهم به چشم یه بی سواد امل عوامی نگاه میکنن یا میخندند  (هیچ وجه علمی نداره این حرفها پیش اساتید معتبر )و یا به من به چشم سودجویانی که بواسطه این رشته وحرفها بخام مردمو سرگرم کنم و پول دربیارم نگاه میکنن یعنی یک کلاهبردار.چون در یک جای معتبر وعلمی همه میدونن که اینها فقط روانشناسی زرد برای پول دراوردن هست نه واقعیت علمی تایید شده. فکر هم نکنم در فیزیک قانون جذب  انونطور که شما میگین ثابت شده باشه حداقل من ندیدم. ما هم منکر تاثیر مثبت احساس وافکار خوب وتاثیر بد افکار منفی نیستیم  واینو قبول داریم منتها بدون تلاش و برنامه وپشتکار انسان به هیچ چیز نمیرسه و فقط صرف تو خونه نشستن و به جذب فکر کردن ادم چیزی بدست نمیاره.