2777
2789
مرسی عزیزم ولی راستش من دیگه نمیتونم اون یه سال همه این کارارو با کلی حال خوب کردم و نشد الان دیگه ...

چون اینجوری عذاب می‌کشی و خودتو داغون میکنی

تو هنوز قراره ازدواج کنی دوباره عاشق بشی مادر بشی بعد کلا یادت میشه یروز همچین حسی هم بوده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سالگرد عقدت مبارک جانا^^!💛

مرسی مهربونم😘😘💖💖🥰🥰

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سالگردتون مبارک ناناز ❤️🧡💛

مرسی عزیزم

❤❤😊😍😍😍😍💖💖💖

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

قانون جذب یه دروغ و کلاهبرداری بزرگه تا عده ای بتونن ازش پول دربیارن. هر چیزی یه فرشته خاص داره رو هم تازه اضافه کردن تا جذابترش کنن؟ دیگ قبلی ها خیلی نخ نما شده بود؟!!!کاش مردم ما اینقدر ساده و زودباور نبودن تا راحت گول نخورن

منم میخام ی آقایی رو جذب کنم میشه جریان نامه رو بهم بگین🌹🌹🌹

۲۰ شب می‌نویسی 

ب فرشته عشق 

اگه شخص خاصی هست اسمشو می‌نویسی 

تو این ۲۰ شب باید متن نامه هات شبیه هم باشه 

بالای صفحه تاریخ روز میزنی و پایینش امضا 

تا اینحاشو فهمیدی؟

قانون جذب یه دروغ و کلاهبرداری بزرگه تا عده ای بتونن ازش پول دربیارن. هر چیزی یه فرشته خاص داره رو ه ...

عزیز دلم من امتحان کردم و جواب گرفتم 

لطفاً انرژی منفی نفرست

قانون جذب یه دروغ و کلاهبرداری بزرگه تا عده ای بتونن ازش پول دربیارن. هر چیزی یه فرشته خاص داره رو ه ...

قانون جذب يه قانون حاكم بر جهانه مثل قانون جاذبه كه  بر اساس ازتعاش و امواجي كه از مغز ساطع ميشه بنا شده قانوني كه انيشتين و خيلي از دانشمندان كشفش كردن