2777
2789
خواهرشوهرم جفت جاریم خونه خریده مادرشوهرمم کنار جاریم میخواد خونه بخره 😊😊😊😊

حالا چرا خوشحالی اصلا نفهمیدم 😕😁 با جاریت خدای نکرده مشکل داری؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم.. وای دوتا  بعد چجوری غذا میخوردی؟

از دکتر دوتا باند گذاشت روشون نیم ساعت یبار باند هارو عوض میکردم تا دوساعت همین کارم بود البته یخ هم گذاشتم این طرف اون طرف صورتم که باد نکنه بعد دوساعت اب نمک چندین بار زدم دهنم بعد از اون میوه خوردم غذا نخوردم یدونه مسکن هم خوردم خوابیدم صبح مسواک زدم صبحانه خوردم نهارمم خوردم بعد ۵روز خودم بخیه هارو کشیدم😁😁

اره انقدر چرب زبونی میکنه منو بد میکنه البته مادرشوهرم بارها گفته الکی زبون میریزه

عزیزم واسه کسی بد نخواه 

دلت رو بزرگ تر کن به این چیزا اهمیت نده

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی