2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که از اون ۲۰ تا چندتاش تخمک داشته باشه و چندتا به گرید a تشکیل بشه مهمه...دفعه قبل iui کردیم و ه ...

ان شاالله خدا نی نی های سالم و صالح بهت بده به زودی😍

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عزیزم قبل تخمک کشی چه کارایی کردی  منم دی ماه وقت کردم مام برای پانچکر دوم  میخوام با نصر  باشه  رویان که نتیجه نگرفتم  شما دکترت کیه؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم قبل تخمک کشی چه کارایی کردی  منم دی ماه وقت کردم مام برای پانچکر دوم  میخوام با نصر& ...

قبلش به جز داروها هیچ کار خاصی انجام ندادم.فقط و فقط تزریق داروها سر ساعت خودش.دکتر من جز پزشکان خود مام نیست.من میرم مطبش و برای پانکچر رفتم مام.به هیچ وجه دوست ندارم برم کلینیک ناباروری چون تعداد زیادی پزشک نظر دارن و برعکس تصور که فکر میکنیم چندنفر نظر بدن،خیلی نتیجه بهتری میده،اتفاقا روند رو طولانی تر میکنن.

مثلا کلینیک مام تاکید داشت حداقل۳بار iui انجام بشه درصورتی که با مورفولوژی ۱ و کمتر از اون و واریکوسل دو طرفه شدید این موضوع خنده داره.هر دفعه iui با ویزیت ها و سونوها و داروها حدود ۲.۵ تموم میشه برام!تهش هم که میگن باید بری ivf خب چه کاریه که مدام برم زیر سیکل داروهاش و هزینه بدیم.یا به عنوان مثال کلینیک مام تاکید داره که عکس رنگی بگیری برای ivf .در صورتی که باز بودن لوله ها توی ivf هیچ تاثیری نداره و انجام عکس رنگی فقط باعث درد و هزینس.

دکترم هم خانوم ونوس حاجی علی اکبر هستن.

من قبلا که نمیدونستم مشکلی داریم.برای زایمان طبیعی میخواستم یه دکتر خوب داشته باشم.

بعد از ۶ماه تحقیق به این دکتر رسیدم.

بعد که آزمایش و...دادیم فهمیدیم که بعععله مشکل داریم ولی باز خداروشکر که بی خود الافمون نکرد و واقعیت و تشخیص صحیح رو همون اول گفت.