2789
عنوان

شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 755204 بازدید | 146 پست

یعنی چی خانوما راهکار میدین سره کارید. اگر این خانوم این همه آکبند بود ذهنش به خودشم اجازه نمی‌داد اینطوری اینجا پیام بده تو گوگل پر راهکار بعضی ها مریض هستن😐😐😐

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فکر کنم این سایت برای راهنمایی همین جور چیزا باشه چرا نی نی یار و تگ میکنید 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
یعنی چی خانوما راهکار میدین سره کارید. اگر این خانوم این همه آکبند بود ذهنش به خودشم اجازه نمی‌داد ا ...

برای چی مریض من فقط اطلاعات کسب کردم مراقب حرف خونتون باشید نی نی سایت پر از راهکارها 

اگه این جور باشه ک هر تاپیک و نی نی یار و تگ کنید 

هممون فقط باید تاپیک مادرشوهر و خیانت راهنمایی کنیم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
واقعا خوشم نمیاد یه نفر نیاز به کمک داشته باشه  یکی بپره وسط بگه این حرفا چیه نی نی یار صدا کنه ...

بنظر خودت این همه اطلاعاتی که گوگل هست یه همچین سوالا و جوابای رگ خانوما زشت نیس پس حیای خانومانه کجا رفته که از شب زفاف تو سایت عمومی باید اطلاعات داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
بنظر خودت این همه اطلاعاتی که گوگل هست یه همچین سوالا و جوابای رگ خانوما زشت نیس پس حیای خانومانه کج ...

میتونی نخونی گلم راه بیرون رفتن اسونه

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
میتونی نخونی گلم راه بیرون رفتن اسونه

گلم از شما نظر نخواستم عادت کردی گل وسط باشی برام جالبه!!!!!!

@نی_نی_یار_3  

ایشون لغو کاربری بشن لطفا

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
گلم از شما نظر نخواستم عادت کردی گل وسط باشی برام جالبه!!!!!! @نی_نی_یار_3     ایشون ل ...

ب همین راحتی کسی و لغو کاربری نمیکنن دوست عزیز

گلم از شما نظر نخواستم عادت کردی گل وسط باشی برام جالبه!!!!!! @نی_نی_یار_3     ایشون ل ...

لغو شدن به این آسونی باشه؟؟ خب پس ایشونم لغو کنین لطفا😂😂😂😂

نظر من اینه که نه من نه شما گزارش نزنیم تا یه نفر به جواب سوالش برسه لغو بشم دلم خنکه 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...