بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دمش گرم فقط این مادر شوهرم کلی در موردم بهشون گفته مگه نه؟
کلا فضول و بد نیستن نگران نباش ادمای خیلی خوبین دوستت دارن فقط خیلی ساکتن ازین ساکت بودنشون نگرانی ولی ادمای بدی نیستن،ترسیدی فک میکنی سکوتشون از مارموزیتشونه شاید باشه در ضمن حس میکنم یک کوچولو حجاب نسبت ب خانواده اونا پایین تره رعایت کنی اخلاقت و شریاتو و حجاب تو خیلی دوست دارن
حتماا من اگه جواب نمیدم حمل بر غرور یا بی ادبی نباشه ن تنها شما بلکه برای همه بچه ها میگم ب خدا میترسم اون موقع حسم واستون دقیق نباشه اشتباه بگم یکی رو اشتباه ناامید کنم یکی رو الکی امیدوار وگرنه من کسی نیستم ک قابل بدونم یا ن عزیز :)
حس شوهرم بهم؟دوسم داره؟بهم فکر میکنه؟ دیشب دعوامون شد و فرستادم خونه بابام اشتی میکنیم؟اگه اره کی؟خ ...
عصبانیه خیلی زیاد خیلی اتیشش تنده ولی دو هفته دیگه دلش تنگ میشه بت زنگ میزنه پاشو بیا خونه جبروتشو حفظ میکنه ولی بت زنگم میزنه ولی بدون دلش واست تنگ شده