نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 عنوان 💚۹/۹/۹۹💚 میشه .. 217 بازدید | 26 پست برام دعا کنید....دلم به هیچی خوش نیست زندگیم واقعا تاسف باره خیلی افتضاحاصلا احساس خوبی به زندگیم ندارمخیلی له شدم خیلی تحقیر شدمدعا کنید اون غرورم برگرده غرور له شدم دوباره به دست بیارم🖤 💍♥ i said yes 1399/09/09 | 16:06 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه و روزهای خوب زندگیت برگرده فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه و روزهای خوب زندگیت برگرده برنمیگرده 💍♥ i said yes
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 برنمیگرده تو خدایی؟؟؟به معجزه اعتقاد داری؟من اعتقاد دارم تو بدترین لحظه ای که ناامید بودم زندگی ام عوض شدامیدوار باشممن دلم روشنه که روزهای خوب برات میاد🤗 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 تو خدایی؟؟؟ به معجزه اعتقاد داری؟ من اعتقاد دارم تو بدترین لحظه ای که ناامید بودم زندگی ام عوض شد ... چه فایده داره موهام دونه دونه سفید شده 💍♥ i said yes
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 چه فایده داره موهام دونه دونه سفید شده عزیزم اون ارثی هستش😂بعداز ازدواج یه رنگ قشنگ میزنی بهش😉 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 عزیزم اون ارثی هستش😂 بعداز ازدواج یه رنگ قشنگ میزنی بهش😉 ارثی نیستپوستمم داغون ریدم تو این زندگی 💍♥ i said yes
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 ارثی نیست پوستمم داغون ریدم تو این زندگی این چیزهای که میگی همه درست میشهحرف الکی هم نزنحس من هیچ وقت اشتباه نکرده مطمئنم همه چیز درست میشهپس این روزهای زندگیت رو بیخودی خراب نکن فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 این چیزهای که میگی همه درست میشه حرف الکی هم نزن حس من هیچ وقت اشتباه نکرده مطمئنم همه چیز درست می ... حس تو چندماه داره اینو میگه و هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده 💍♥ i said yes
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 حس تو چندماه داره اینو میگه و هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده من بهت گفتم تا آخر امسال😊بعدشم قرار بود شاد باشی تا بیاد نه با این شکل و قیافه و اخلاقت🤕🤒 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 من بهت گفتم تا آخر امسال😊 بعدشم قرار بود شاد باشی تا بیاد نه با این شکل و قیافه و اخلاقت🤕🤒 Ok اگه تا آخر سال خوب نشد میام انقدر فحشت میدم 💍♥ i said yes
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 Ok اگه تا آخر سال خوب نشد میام انقدر فحشت میدم باشه بیافقط خواهش میکنم شاد باش بذار بیاد سمتتبخدا بشینی غصه بخوری بدتر غصه میاد سمتت من خودم تجربه کردمبیا از امروز به خودت بگو تا آخر امسال همه چیز درست میشهاگه این فکر رو واقعا بکنیبا خوشحالی و امیدواری به زندگیت ادامه میدیپس شاد باش😄 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نیوگارا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85845 باشه بیا فقط خواهش میکنم شاد باش بذار بیاد سمتت بخدا بشینی غصه بخوری بدتر غصه میاد سمتت من خودم تج ... من یه دفعه دو سال پیش فکر مثبت کردم ولی نشد 💍♥ i said yes
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 من یه دفعه دو سال پیش فکر مثبت کردم ولی نشد این بار میشهاووه یه دفعه اونم دوسال پیش😫تازه دوسال پیش حس منم نبود ببینم چی میگه😊 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗