عروس_ مدیر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 431 عنوان سرویس چینی | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 20 پست عزیزان سرویس چینی چی پیشنهاد میدین برای جهیزیه،که هم کیفیتش خوب باشه هم قیمتش مناسب خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤ 1399/09/09 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مژگان_ عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1504 به به😍 به شادی استفاده کنید❤ 🥰🌷🙏 خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
عروس_ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 431 من خودم برای مهمان چینی زرین گرفتم مدل ایتالیا اف ۱۰۲ پارچه ، چون هم قیمتش مناسب بود هم تیکه هاش کار ... چه خوب تازه خریدین،چه قیمت؟از مغازه یا سایت زرین؟ خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
عروس_ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 431 سرویس مهمون من طرح فلورانسه. خیلی دوسش دارم مبارکتون باشه عزیزم خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
عروس_ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 431 بستگی به علایق خودتون داره،مثلا این سرویس ها مدل قدیمیه ولی هنوز قشنگی خودشو داره اینی هم که ... ممنون دوست عزیز خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
_مژگان_ عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1504 من ادریبهشت ماه از دیجی کالا خریدم ۱میلیون و ۷۰۰ ، الان احتمالا گرونتره خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
_مژگان_ عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1504 مبارکتون باشه عزیزم ممنون ، سلامت باشید 🌷 خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد