2777
2789
عنوان

چرا هیچ کس به فکر ازدواج من نیست؟؟؟

685 بازدید | 28 پست

من یک دخترخاله دارم 25 سالشه. کارمند رسمی یک اداره هست. خوشگل و خانم هم هست. خواستگارهای خیلی خوبه داره ولی فقط از طریق معرف. چون دوست نداره سنتی ازدواج کنه بی برو برگرد همشون رو رد میکنه. ولی اگه من جای اون بودم حداقل باهاشون آشنا میشدم چون خواستگارهاش خیلی خوبن.  یک دختردایی دارم 19 سالشه روانشناسی میخونه. زنداییم میگفت اگر این خواستگارها سنشون کم تر بود میگفتم بفرستین واسه دخترخودم. حالا سوالم اینه چرا هیچ کس به فکر من نیست؟؟؟ چرا به ازدواج همه فکر میکنن به جز من؟؟ مامانم هم مثل زنداییم نیست که انتظار داشته باشه من رو به کسی معرفی کنن. ولی هربار دخترخالم خواستگارش رو رد میکنه من ته دلم میگم کاش منم معرفی میکردن😞😞

سن؟

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

21 سالمه

بابا هنوز وقت داری برای آشنایی هنوز یکم فکرات رو خوب بکن معیارهات بیاد دستت بعد ❤❤

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
خو اگه با دخترخالت صمیمی هستی بگو عزیزم بفرسشون برامن والا کار خیره چی میشه تازه ثوابم داره

نه صمیمی نیستیم اونطوری. ضمنا خجالت میکشم راجع به ازدواج حرف بزنم با خانواده م