2777
2789

امیدت کجاس پس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چیشده؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ امیدی ندارم هیچی هییچیی هیبیچی هیییچی هیییچی  تو دستی ک هرکاری کنی یه چشم هیچ کس نیاد باید ...

عزیزم😥

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
😭😭💔💔💔قلبم شکسته

دوس داری تعریف کن خودتو سبک کن عزیزم

هیچ کس پشتم نیست خیلی حس بدیه

خدا همیشه کنارته اینو هیچ وقت یادت نره

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
خیلی خستم دلم میخاد برم یه جا فقط جیغ بزنم گریه کنم

خب برو کوه ی جا خلوت جیغ بزن گریه کن اگه حالت خوب میشه.من ی روز غم بزرگی مونده بود رو دلم معمولا گریه نمیکنم سعی میکنم قوی باشم ولی نشد ی روز ی ساعت تموم از ته دلم با صدااای بلند اینقدر گریه کردم ک بعدش ب چنان آرامشی رسیدم ک قابل وصف نیست .بعضی وقتا آدم نیاز داره .با خدا حرف بزن و زااار بزن سبک بشی