2789
عنوان

ی لحظه بیاین

128 بازدید | 8 پست

من امینو سنتز شدم واسه ان تی سالم بود انومالی هم سالم بود بعدش تو ۲۴ هفته ی دکتر گفت یبار دیگ انومالی برو رفتم گفتن بطن مغزش اب اورده دکترای سونو گفتن سقط ولی دکترم گفته فقط متخصص جنین نظر میده..حالا دارم با خودم فک میکنم اگ نگفته بود برم دوباره چی میشد؟خداکنه مشکلی نباشه دعام کنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

امیدت به خدا باشه ان شالله که چیزی نیس ولی اگه جواب سونوت وومد بهتره به حرفش گوش بدی و سقط کنی واقعا شرایط سخت و ناراحت کننده هس خدا بهت قدرت و شهامت بده

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
امیدت به خدا باشه ان شالله که چیزی نیس ولی اگه جواب سونوت وومد بهتره به حرفش گوش بدی و سقط کنی واقعا ...

دکترم گفت نه ما زنان نه سونو ها تخصصشو نداریم فقط پرناتولوژی اون تخصصش جنین شناسیه اون میگه چکار کنی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکترم گفت نه ما زنان نه سونو ها تخصصشو نداریم فقط پرناتولوژی اون تخصصش جنین شناسیه اون میگه چکار کنی ...

وقت گرفتی ازش بردی نشون دادی اینجا هم مشاوره و دکتر داره میخوای تو کلینیک بزن برو سوال بپرس خیالت راحت بشه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
وقت گرفتی ازش بردی نشون دادی اینجا هم مشاوره و دکتر داره میخوای تو کلینیک بزن برو سوال بپرس خیالت را ...

اره ی چندتا سوال شبیه خودم دیدم گفتن ک باید برن متخصص جنین 

اره ی چندتا سوال شبیه خودم دیدم گفتن ک باید برن متخصص جنین 

اها پس برو ان شالله که چیز مهمی نیس برات ایت الکرسی میخونم خواهر گلم😍😘

اها پس برو ان شالله که چیز مهمی نیس برات ایت الکرسی میخونم خواهر گلم😍😘

دستت درد نکنه انشالله 

تو 22 هفته رفتی سونو که گفتن دوباره برو انومالی؟ 

نه انگار ۱۹ هفته انومالی اولو رفتم