2777
2789

خیر

شب خوابیدنی شیر گرمو وزعفران بخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا هیچ کدومشون.

منم همین مشکلو داشتم بعد از تحقیق و پرسوجو از دکتر فهمیدم همشون عبث و بی پایه و اساس و ساخته ی ذهن انسان در اثر واکنش به وقایع خارجی هستن که در گذشته رخ داده

نه اصلا هیچ کدومشون. منم همین مشکلو داشتم بعد از تحقیق و پرسوجو از دکتر فهمیدم همشون عبث و بی پایه ...

دقیقا همون ترس هایی میاد تو خواب که تو بیداری بهشون فکرمیکنم

دقیقا همون ترس هایی میاد تو خواب که تو بیداری بهشون فکرمیکنم

قبل از خواب سوره ی حمد و توحید بخون، بگو خدایا ارامش رو نصیب خوابم کن بعد بخواب.

معجزه میکنه.

تو زندگی نترس. تو زندگی نباید ترسید، باید مبارزه کرد و جنگید و بر ترس غلبه کرد تا پیروز شد. حالا تو هر زمینه ای، درسی، اقتصادی و...

وقتی شب میخوام بخوابم میگم خدایا نخوابم باز خوابهای بد میبینم مخصوصا از بعد سکته بابام استرسم بیشتر ...

قبل از خواب ایه الکرسی ۳بار سوره توحید رو بخون

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
قبل از خواب ایه الکرسی ۳بار سوره توحید رو بخون

ایه الکرسی رو بخونی تا صبح فرشتگان الهی ازت مواظبت میکنن وهیچ خطری تهدیدت نمیکنه من هرشب میخونم خدارو شکر خواب بد و کابوس تا حالا ندیدم

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
ایه الکرسی رو بخونی تا صبح فرشتگان الهی ازت مواظبت میکنن وهیچ خطری تهدیدت نمیکنه من هرشب میخونم خدار ...

حتما اینکارو میکنم،فقط ترسیدم این کابوس ها تعبیر داشته باشن خدایی نکرده

آره. یه بار تو راه دانشگاهم جلوی ترمینال کوله پشتیمو دو نفر متور سوار میخواستن بدزدن، ولی من کوله پش ...

دمت گرم

مرسی آرومم کردی برام دعا کنید آروم بشم به امید خدا خستم از این همه استرس