2777
2789
عنوان

نودل

145 بازدید | 9 پست

خانما من یدفعه درست کردم اصلاااا دوست نداشتم فقط خودشو درست کردم با عصاره ای که خودش داشت!ولی دیدم بعضیا خیلی دوست دارن شما چجور درست میکنین که خوشمزه بشه ؟ چه چیزایی قاطیش میکنین

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اینطوری درست میکنیم 

یه مقدار آب میریزیم تو قابلمه وقتی جوش اومد پودر نودل و رشته رو اضافه میکنیم وقتی نرم و قابل خوردن شد میخورمیش ،هم خودش و هم آبش و.آبکشش نمی کنیم.

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

میش پیاز هویج سیر سرخ کنی یا تره فرنگی بعد نودل بزاری تو آب جوش یکم نرم شد بریزش تو موادت ادویه خودش هم بریزتوش با پنیر پیتزا زیاد بریزتوش 

ادویه های دیگ هم میتونی بریزی سس سویا هم میریزن با تخمرغ

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)

سس هیچی نمیزنین بهش؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چامین مرغ و نودل

کدو، هویج، فلفل دلمه ای، مرغ همه رو خلالی کن یه تفت بده بعد با نودل آبکش شده دوباره یه تفت کوچولو بده. یه کم کنجد و سویا سس هم بزن... خیلی خوووبه

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه

توام درست کردی ؟🐣 اینسری ام میخام اینو درست کنم واسه اشپزخونه اسپندو نظرچشمم داره 😍😍 خوجیله 

https://www.google.com/search?q=نمد و اسپند&oq=نمد &aqs=chrome.2.69i57j0i131i433j69i59j69i60l2.2020j0j9&client=ms-android-om-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=HX2z2Q0_knUw7M