2777
2789
عنوان

باورم نمیشه ۹/۹/۹۹بیبی چکم مثبت شد 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 39 پست
چشم حتما عزیزم انشاالله به زودی زود بیبی چکت مثبت شه عزیزم

ممنون.از سه شنبه باید لتروزول بخورم و هفته بعدم امپول بزنم و بعد اقدام داشته باشم.امیدوارم دیگه این ماه بشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون.از سه شنبه باید لتروزول بخورم و هفته بعدم امپول بزنم و بعد اقدام داشته باشم.امیدوارم دیگه این ...

منم ماه قبل  ترش لتروزول خوردم باردار نشدم این ماه نخوردم باردار شدم میگن بعد قطع لتروزول زود باردار میشی

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...
منم ماه قبل  ترش لتروزول خوردم باردار نشدم این ماه نخوردم باردار شدم میگن بعد قطع لتروزول زود ب ...

دو دوره پیش من کلومیفن خوردم و امپول زدم. پس یعنی این ماه نمیشه و ماه دیگه اگه نخورم میشه؟؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
دو دوره پیش من کلومیفن خوردم و امپول زدم. پس یعنی این ماه نمیشه و ماه دیگه اگه نخورم میشه؟؟

دکتر به من گفت این قرصا واسه تحریک تخمکه بیشتر بعد از یه دوره که قطع کردی جواب میده انشاالله شما هم به زودی باردار میشی

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...