2777
2789
عنوان

فیستول مقعدی

2062 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من  دوره بارداری آبسه مقعدی داشتم. الان فیستول شده،گفتن باید عمل بشه  میخوام عمل کنم.دکتر خوب سراغ دارین معرفی کنین پیش چه جراحی باید برم؟

سلام.عزیزم من خواهرم فیستول مقعدی داشت که همه دکتراگفتن بدون جراحی خوب نمیشه ،دوبار پیش جراح عمومی عمل کرد که یه بارش هم لیزر کردن متاسفانه عود کرد.خیلی اذیت شد.آخرش خیلی تحقیق کردیم دکتر منوچهری (شهرام)جراح کولورکتال را پیدا کردیم ،که عملش کرد وحدود یه ماه ونیم هم هر دوهفته رفتیم ویزیتش کرد،الان چند ساله که خوب شده ودیگه عود نکرد،حتما پیش جراح کولورکتال برید.اگر هم میخواهید پیش دکتر منوچهری برین مطبش خیابان ملاصدرا هست وهم کارش خیلی خوبه و هم خودش ومنشیش خیلی خوش اخلاق هستن.

سلام.منم فیستول داشتم که پیش دکتر منوچهری کولورکتال عمل کردم و الحمدالله خوب خوووب شدم.واقعا دکتر خوب وخوش اخلاقیه و خیلی بیمار بافیستول عود کرده از همه جای ایران توو مطبش میان به امید درمان.منم اول آبسه داشتم که بیمارستان چمران عمل کردم وبعد فیستول شد که بیمارستان نجمیه عمل کردم.میگن نصف آبسه های اطراف مقعد بعدا تبدیل به فیستولرمیشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما پیش دکتر به‍نام بهبودی ویزیت شدیم ایشون خیلی عالی بودن، مارو معرفی کردن به دکتر شهرام  منوچهری، که ایشون هم منشیشون عالی بودن هم خود دکتر فوق العاده کاربلد بودن. 

نکته جالبش این بود که برعکس باقی مطب ها که شما پول ویزیت میدین، منتظر میشینید تا نوبتتون بشه، دکتر منوچهری شما منتظر میشی تا نوبتت بشه، بعد میری ویزیت میشی میای بیرون موقع رفتن پول ویزیت میدین 

سلام.منم فیستول داشتم که پیش دکتر منوچهری کولورکتال عمل کردم و الحمدالله خوب خوووب شدم.واقعا دکتر خو ...

میتونم چند تا سوال ازتون ببپرسم راجع ه مراقبت عد از عمل فیستول و نحوه شستشو ؟

میتونم چند تا سوال ازتون ببپرسم راجع ه مراقبت عد از عمل فیستول و نحوه شستشو ؟

سلام.در سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری را جستجو کنید یکسری ویدئو میاره که دوتا از آنها در مورد مراقبتهای پس از جراحی فیستول مقعدی هست اونارو ببینید عزیز دلم

سلام.در سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری را جستجو کنید یکسری ویدئو میاره که دوتا از آنها در مورد م ...

خیلی ممنون بله من ویدیو ها رو دیدم ولی بازم سوال داشتم اگر امکانش باشه تو خصوصی پیام دادم جواب بدید خیلی ممنون میشم

فقط حواست باشه گول تبلیغات شهرام منوچهری رو نخوری! تک و توک نظر واقعی در مورد ایشون پیدا میشه توی اینترنت که خیلی هم مثبت نیستن. اکثرا نظرات اغراق آمیز و عجیب و غریب تبلیغاتی خودشونه که اگه به اسم و عکس اون اکانت هایی که این نظرات رو گذاشتن نگاه کنید متوجه میشید کار یه نفره و فیکه.