2777
2789
چراتاپیکای من ثبت نمیشن😣

سورپرایز ۹۹/۹/۹برای نی نی سایتی ها😂😂😂

من امروز تاپیک زدم ثبت شد که

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😂منتظر باش تا رندترین تاریخ سال بعد دقیقا ۱۴۱۱.۱.۱

۱۴۰۰/۰۴/۰۴

هم خوبه🤭🤭

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم از صبح همش تایپک ۹۹/۹/۹ هست کلافه شدم دیگه 

دقیقا

چند دقیقه پیش پنج تا تاپیک پشت سر هم همین بود.البته خودمم یه تاپیک کوچولو زدما

طبق پیش بینی من تا پس فردا از این تاپیکا داریم😀

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ایشالا که تو اون تاریخ من هدنرس یه بیمارستان بزرگ شدم😍😍

حداقل بجای کلمه ایشا....

کلمه ان شاالله استفاده کن که دعات براورده شه

نه نفرین باشه🤭🤭

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دقیقا چند دقیقه پیش پنج تا تاپیک پشت سر هم همین بود.البته خودمم یه تاپیک کوچولو زدما طبق پیش بینی ...

اره واقعا همه دارن تایپک ۹۹/۹/۹ میزنن 

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
۴.۴.۱۴۰۴

اول اون تاریخه من گفتم بعد این یکی

یکی یکی یکی🤭🤭

ایشالا که تو اون تاریخ من هدنرس یه بیمارستان بزرگ شدم😍😍

منتظر ی تاریخ خاص نباش

برای خودت بازه زمانی با ی هدف مشخص تعیین کن 

بهش فک کن و ب خودت انرژی مثبت بده 

و از همه مهمتر تلاش کن 

ولی ن اینکه بگی تو این تاریخ دقیقا ی همچین چیزی اتفاق میوفته

چون احتمالا اتفاق نمیوفته و امید و انگیزتو میگیره

هیاهوی بسیار برای هیچ...
دقیقا چند دقیقه پیش پنج تا تاپیک پشت سر هم همین بود.البته خودمم یه تاپیک کوچولو زدما طبق پیش بینی ...

طبق اطلاعات بدست امده در نواحی جنوبیه کشور بصورت سیل اسا این تاپیک هارو خواهیم داشت در شمال کشور وزش تاپیک و در نواحی مرکزی بارش تاپیک ۹.۹.۹۹ رو پیش بینی میکنم