2777
2789
عنوان

خانواده همسر...

283 بازدید | 29 پست

سلام خانوما اگه توجمع خانواده همسرتون باشید و مثل غریبه ها باهاتون رفتار بشه عکس العملتون چیه؟؟؟

اگه خواهرشوهراتون و مادرشون باهم درمورد یه وسیله یا لباس صحبت کنند شما هم تو جمع باشید اما به شما نشون ندن انگار اونجا نیستید یا اگه بگید منم ببینم بدشون بیاد چجوری رفتار میکنید.؟

نمیرم تو جمعشون

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی منم مثل غریبه رفتار میکنم من فقط وفقط بخاطر دل همسرم میرم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

بعدم ینی چی منم ببینم

بشین سرجات منت داشتن باهات حرف میزنن

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
قبول نمیکنه میگه تو حساسی اصلا همچین چیزی نیس

شوهرم منم دقیقا همین خرفارو تحویلم میداد

نشون نده نارحت میشی 

سرتو با گوشی و تلویزیون گرم کن وقتی دارن حرصتو در میلرن بگو واای این برنامه شروع شد یک هفته منتظرم و بدو کنترلبردار و صداشو زیاد کن

خانواده نامزد قبلی من اینجوری بودن و بعدا فهمیدم از حسادتشون بوده

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند