هستی۹۳ مدیر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 6017 عنوان کیا بیدارن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 252 پست سلام دوستای عزیزم چرا بیدارین؟ 1399/09/09 | 04:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 نه بابا هممون ۲۵ تا ۳۵ هستیم سنمون خب دیگه سنی ندارین جوونین هنوزدل دارین نمیشه که جوونیتونوبخاطریه پیرزن پایمال کنید کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 خب دیگه سنی ندارین جوونین هنوزدل دارین نمیشه که جوونیتونوبخاطریه پیرزن پایمال کنید اره واللهمیترسم برادرشوهرم بگم و اون بگه تازه پدرمون فوت کرده تو بفکر خودتی لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 شوهرم نزاشت مادرش گفته بود.گفت بزار دستتون پول اجارش بیاد خسیسه مادرش حالت تهوع گرفتم ازکارای خاله زنکی شوهرت وای وای تف توصورت همچی مردایی متاسفم براشون که اسایش دیگران مهم ترازاسایش خودشونه کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 حالت تهوع گرفتم ازکارای خاله زنکی شوهرت وای وای تف توصورت همچی مردایی متاسفم براشون که اسایش دیگران ... اره واله یه هفتست باباش مرده گفتن حلالش کن یقمو چسبیدن گفتن حلالش کن توروخدا.میدونستن ناراحتم از دستش لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 اره والله میترسم برادرشوهرم بگم و اون بگه تازه پدرمون فوت کرده تو بفکر خودتی وااا فوت کرده خدارحمتش کنه نمیشه که شماب فکرخودتون نباشین مگه شمام بایدپشت سرش خدایی نکرده بمیرین کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 اره واله یه هفتست باباش مرده گفتن حلالش کن یقمو چسبیدن گفتن حلالش کن توروخدا.میدونستن ناراحتم از دست ... میگفتی حلالش نمیکنم تاازاینجانجات پیدانکنم حلالش نمیکنم بلرزه توخاک کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 وااا فوت کرده خدارحمتش کنه نمیشه که شماب فکرخودتون نباشین مگه شمام بایدپشت سرش خدایی نکرده بمیرین&nb ... یعنی فردا بگم میترسم دعوا بشه لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 یعنی فردا بگم میترسم دعوا بشه اگه به برادرشوهرم که اینجا میمونه بگم میگه زنداداش حالا ما اینجاییم بزار ببینیم تا اون موقع زنده میمونیم یانه همیشه اینو میگه لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 اگه به برادرشوهرم که اینجا میمونه بگم میگه زنداداش حالا ما اینجاییم بزار ببینیم تا اون موقع زنده میم ... ن فردانگوب بردارشوهرت وقتی گف بگوانشالله که زنده باشی سایت روسرمون باشه توبجای بابات برامون بزرگتری کنی چاخانش کن بزاریه کاربرات بکنه لااقل کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 منم بیدارم چ جالب موفق باشی کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 ن فردانگوب بردارشوهرت وقتی گف بگوانشالله که زنده باشی سایت روسرمون باشه توبجای بابات برامون بزرگتری ... اهان پس بمونه دوماه دیگه بگم یا هر وقت اونا گفتن یا حرفشو پیش کشیدن؟؟اول میخام از دهن اونا دربیاد بگن تو بمون لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 اگه دوباره برگردم به اول ازدواج نمیکردم مجردی عشقه لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 اهان پس بمونه دوماه دیگه بگم یا هر وقت اونا گفتن یا حرفشو پیش کشیدن؟؟ اول میخام از دهن اونا دربیاد ... ببین عزیزم اگه توبتونی شوهرتوخامش کنی که نمیتونی تنهاوایستی همشون بیان اگه شوهرت بتونه بگه که خیلی خوب میشه اگه اونم نگف بلاخره که حرفشومیکشن وسط اونوقت اگه گفتن توبگومن دست تنهانمیتونم توهمی دوماه اگه بتونی باردارشی که بهترم هست کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 اگه دوباره برگردم به اول ازدواج نمیکردم مجردی عشقه اره واقعاادماازدواج میکنن که راحت بشن نمیدونن که تازه بدبختیاشون شروع شده کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍