2821
2789
عنوان

واژینیسموس

643 بازدید | 13 پست

بچه ها من واژینیسموس دارم با دیلاها تمرین کردم امشب با شوهرم تمرین کردیم ولی دخول کامل صورت نگرفت نشد ولی تا نصفه داخل رفت نمیدونم خوشحال باشم از این بهتر شدم چون قبلا اصلا اجازه نمیدادم یا ناراحت باشم  از اینکه کامل نرفت و خوب نشدم حس مبهم دارم 😔

منم‌واژینیسونوس بودم تا اینکه زایمان‌کردم البته سزازین ولی بعد زایمانم خیلیی بهتر شدم . همین‌ک‌تا نصفه رفته خیلی خوبه کم کم میتونی نگرتن نباش الان من ی موزیشن خاصی رو کامل میذارم ولی بق۱یه رو باید تمرین‌کنم 

پپچ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=166341043]منم‌واژینیسونوس بودم تا اینکه زایمان‌کردم البته سزازین ولی بعد زایمانم خیلیی بهتر شدم . همین‌ک‌تا نص بعدش درد داشتی ؟ من میترسم بعدش درد داشته باشم

[QUOTE=166341043]منم‌واژینیسونوس بودم تا اینکه زایمان‌کردم البته سزازین ولی بعد زایمانم خیلیی بهتر ش ...

بعدش درد نداره فقط باید پاهات شل بگیری و قبلشم تحریک‌شده باشی و شوهرت با ملایمت‌کارشو کنه 

پپچ
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز