2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم 

بابت تاخیر در جواب کامنتت شرمندم 🙏

در یک تاپیکی ازم پرسیدید که آیا کتاب خوبی سراغ دارم با توجه به امضام یا نه .... گفتم اینجا جوابو براتون بگذارم شاید بهتر باشه : 

حقیقتا این امضام مال خیلی وقت پیش نیست که کاملا با تحقیق و مطالعه بتونم جوابتونو بدم .... من خودم درحال حاضر از کتاب خودشناسی به روش یونگ استفاده میکنم و خب کاربرد داشتن یا نداشتنش برای شما دوست عزیز رو نمیدونم ❤

کتاب در زمینه ی خودشناسی و روانشناسی زیاد هست راستش من فقط از همین کتاب یونگ فعلا استفاده میکنم و اطلاعی از بقیه خیلی ندارم که تاثیرگذار هستند یا خیر 

اما غیر از اون پست ها و سایت دو روانشناس هم برام کاربردی به نظر اومد : 

یکیش اقای minakhani.mehdi این پیجشونه

http://minakhany.com/

اینم لینک سایتی که دارند

یه پستی تو همین اینستا گذاشتن که نوشته کلیدی ترین نکته در یک رابطه این هست دو طرف بتونن تو رابطه تنهایی رو هم تجربه کنن و داشته باشن و ..... فکر میکنم مرتبط با مشکل شما هم باشه همینکه همیشه پیش هم نباشید و ..

پیج دیگه اقای  afshin. ebrahimi .psy

من این دوتا رو از یک دانشجوی روانشناسی گرفتم و پیشنهاد کرد راستش روانشناسایی که تو اینستا فعالیت کنن معروف تر از ایناهم هست اما من درباره ی شیوه ی درمانشون و حرفاشون چیزای خوبی نشنیدم ولی این دوتا رو بهم پیشنهاد کردن

یک فرد دیگه هم هست دکتر شیری راستش با اینم خیلی هرکسی موافق نیست اما من خوندم در یک بازه ای و برای یسری از مشکلات ادمو به خوبی راهنمایی میکنه حرفاشون

یک کانال تلگرام هست که زیر نظر دو روانشناس اداره میشه اون هم مطالبش برام ارزشمنده البته کمی پیچیده تره این هم اگر دوس دارید براتون ایدیشو میگذارم  

این ها نظرات من بود دیگه و شاید کاربردی نباشه 🙏 ولی امیدوارم به کارت بیان عزیزم 😍❤ 

سلام عزیزم  بابت تاخیر در جواب کامنتت شرمندم 🙏 در یک تاپیکی ازم پرسیدید که آیا کتاب خوبی سرا ...

مرررسی😍

آره اگه میشه آی دی اون کانالم بذارین

راستش من مجردم اول میخوام بیشتر به خودشناسی برسم که تو انتخابم اشتباه نکنم

بعدشم عزت نفسمو میخوام تقویت کنم

اون کتاب یونگ ک گفتین دانلود کردم ک بخونم ممنوووون❤️😍

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
مرررسی😍 آره اگه میشه آی دی اون کانالم بذارین راستش من مجردم اول میخوام بیشتر به خودشناسی برسم که ...

خواهش میکنم جانان❤

اره ببخشید حواسم نبود اون یک قسمت مربوط به نکته ی کلیدیه رابطه رو به فرد دیگه میخواستم بگم اشتباه شد برای همون 😅

اره خیلی عالیهه منم مجردم و تصمیم فوق العاده ای گرفتی امیدوارم هردو بتونیم به اون خواسته ای که داریم برسیم تو این زمینه 🙏

@sigmundfreud0098 بفرمایید عزیزم آیدی کانال این هست و از نظرات فروید بیشتر استفاده میکنند 

https://raayco.com/کتاب-خودشناسی/

به این لینک هم سر بزن ده تا کتاب معرفی کرده و فایل پی دی اف چندتارو گذاشته شاید این هم مناسب باشه برات 😍

در هرصورت موفق باشی💪❤

خواهش میکنم جانان❤ اره ببخشید حواسم نبود اون یک قسمت مربوط به نکته ی کلیدیه رابطه رو به فرد دیگه می ...

مررررسی عزیزم کلی زحمت کشیدی تو هم موفق باشی😍❤️🌱

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅