2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف سنی شون خیلی زیاده کاش زود تر میاوردی ولی بازم بهتراز تک فرزندیه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من یدونه میخواستم دومیم ناخواسته بود دقیقا روز تولد سه سالگیه اولی دنیا اومد اولش خیلی سختم بود خیلیها با اینکه همسرم هم خیلی کمک حالمه همینطور مامانم ولی الان خیلی راضیم خداروشکر میکنم بابتشون

چرا بازم بچه میخوای؟ یکی کافیه دیگه

من با خواهر و برادر ۱۰ ۹ سال فاصله سنی داریم. وابستگی شدید به مامانم دارم. از پیر شدن مامانم واقعا ناراحتم و میترسم. حوصله زیادی برای من ندارن. اون طور که باید توجه ندارن. از مرگ شون و تنهایی خودم میترسم. بچه های آخر اونم فاصله سنی زیاد وابستگی شدید پیدا میکنن به مادر و واقعا عذاب میکشن. تنها من اینطور نیستم . تو اطراف هم میبینم 

من ۷ سال و نیمه خیلی خوبه ک کمتر نیست دخترم حسودی نمیکنه کمک حالم هم هست خوبه ک کارا شخصی مث دستشویی حمام لباس عوض کردن هم خودش انجام میداد تو بارداری خیلی راحت بودم 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
خودمم تا الان همین فکر رو میکردم.ولی دلم برای پسرم میسوزه واقعا تنهاست.

منم ی پسر دارم اما ترجیح میدم تنها باشه تا ی بچه دیگه رو هم به این جامعه اضافه کنم....بعدم اختلاف سنی بچه هاتون زیاد میشه جوری نیست که هم بازی هم بشن و باهم بزرگ بشن که پسر بزرگتون احساس تنهایی نکنه

خودمم تا الان همین فکر رو میکردم.ولی دلم برای پسرم میسوزه واقعا تنهاست.

خیلی خوبه بلاخره ی روزی ممکنه ما نباشیم خوبه ک بچهامون خواهر بردار داسته باشن تنها نباشن دخترم ک خیلی ذوق میکنه از امدن داداشش کوچیک هم البته خودش لوس میکنه براش 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان