2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه منم محمد حسین دوست داشتم اما همسرم اصلا دوست نداره بخاطر اون منصرف شدم

ممنون‌عزیزم‌هنوز‌به‌دنیانیومده

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
خدا حفظش کنه منم محمد حسین دوست داشتم اما همسرم اصلا دوست نداره بخاطر اون منصرف شدم

یه‌علامت‌سوال‌نذاشتم‌کل‌جمله‌م‌بهم‌ریخت‌من‌پسرم‌چهارسالشه‌پسرشمابدنیانیومده‌‌یااومده‌یه‌اسم‌دیگه‌براش‌گذاشتین؟

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
یه‌علامت‌سوال‌نذاشتم‌کل‌جمله‌م‌بهم‌ریخت‌من‌پسرم‌چهارسالشه‌پسرشمابدنیانیومده‌‌یااومده‌یه‌اسم‌دیگه‌برا ...

نه من هنوز ۵ ماهمه دوست داشتم اسم پسرم محمد حسین باشه ولی همسرم دوست نداره 

نه من هنوز ۵ ماهمه دوست داشتم اسم پسرم محمد حسین باشه ولی همسرم دوست نداره 

آخی‌عزیزم‌انشالله‌‌به‌سلامت‌بدنیاش‌بیاری‌چهارماه‌وقت‌داری‌رومخش‌کارکنی‌انشالله‌راضی‌میشه