2777
2789
عنوان

شد 1399/9/9 وای😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 32 پست

خب ک چی اینم یه روز مث بقیه روزا😑😑😑😑 ولی من اقدامم الانم نمیدونم پری عقب افتاده میاد یان امیداروم نیاد این نه نه نود و نه خاطره شه برام😄😑

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیا رسیدن کیا نرسیدن🙄🤔

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
من ۵ اذر😉

😍😍😍😍

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
جدی؟ ارزوت چی بود

يه باغ بخرم تا اين تاريخ خريدم ولي ب تعطيلات خورده محضري نشده فعلا 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

یه جوری گفتی انگار سال جدید تحویل گرفتیم😂😂😂

خخخ اخه همه جا ترکیده واسه این تاریخ همه خودشونو کشتن😂

من رسیدم  دانشگاه ک قبول شدم  به خواستم رسیدم  دیروز صبحم ۲۰ گرفتم😐😶

اخیییی چه خوب 20 درس چی گرفتی حالا😂

مبارکه مبارکککککک💃🏻💃🏻💃🏻۹/۹/۹۹مبارککککککککککککک🎉😂👌🏻

😍😍😍😂

من نامزد دار شدم😍😍😍

وای چه خوب مبارکه عزیزم