2777
2789
عنوان

#نصیحت

105 بازدید | 15 پست

چال گونه من بزرگترین درس زندگی منه ؛

من وقتی بدنیا اومدم چال نداشتم و هیچکس از خانوادمم نداره اما وقتی سوم دبیرستان بودم یه خط روی گونم نشست که بعداز دوسال تبدیل به یه چال کنار لبم شد 

بهم یاد داد میتونی بعضی از خصلت ها یا پول یا هرچیزی رو ذاتی نداشته باشی اما میتونی بدستشون بیاری پیداشون کنی پس بهونه نمیتونم نمیشه من توی وجودم نیست همینیم که هستم نداشته باش اینا همه بهانس مانعس امتحانه 🧿💙🔥❤

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلن نداشتم ولی الان ک میخندم ی خط میوفته رو لپم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
منظورت قانونه جذبه ؟راهنماییم میکنی؟ باید بنویسم؟

قانون جذب هست من چال لپ ارزوم بود الان دارمش و تلاش تلاش تلاش خیلی مهمه هر بهونه ایی رو باید ادم از بین ببره بنویس و براش تلاش کن خیلی زیاد هیچ چیز نباید مانع بشه 

منم قبلن نداشتم ولی الان ک میخندم ی خط میوفته رو لپم

یکی دوسال دیگه خودش گود میشه اگر زیاد بخندی منم از یه خط شروع شد اونموقع میگفتن ناخن خدا موند رو لپت جای انگشت ولی الان یه چال کامل شد 

چیز خاصی باید نوشت  یا نه ؟

چیزیو که حاضری براش بمیری اما زنده بمونی و تلاش کنی تا بدست بیاری اینو همیشه پیمان صادقیان میگفت با وجودت دوسش داشته باشی و با وجودت براش تلاش کنی