2789
عنوان

قهوه ترک

134 بازدید | 12 پست

سلام خانما من قهوه ترک درست کردم فقط قهوه جوش ندارم تو یه قابلمه خیلی کوچیک درست.کردم ولی غلیظ نشد. قهوه ترک غلیظ باید باشه؟ بعد هم بالا نیومد بعد 10 دقیقه گازو خاموش کردم. تو قابلمه نمیشه اصلا؟

ظرفش باید کوچیک باشه تا بالا بیاد!!

بعد یه قاشق مربا خوری قهوه ترک و یک قاشق مرباخوری شکر همراه یه فنجان کوچک قهوه خوری آب سرد مخلوط کنی بریزی تو قهوه جوش و رو شعله کم بزاری!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم 

توی لیوان رویی هم میشه 

نباید بذاری این همه بمونه

اول به اندازه یه فنجون اب سرد بریز 

بعد یک یا ۲ قاشق قهوه بریز توش و یه هم کوچیک بزن و دیگه دست نزن 

شعله هم کم باشه بعد وقتی دیدی کم کم شروع کرد به حباب زدن و جوشیدن و روش یه حالت خامه گرفت چند ثانیه بعدش خاموش کن و نوش جان کن😋😍

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
ظرفش باید کوچیک باشه تا بالا بیاد!! بعد یه قاشق مربا خوری قهوه ترک و یک قاشق مرباخوری شکر همراه یه ...

همه این کارو کردم فقط قهوه جوش ندارم. باید غلیظ بشه یا همین طوری رقیق میشه؟

سلام گلم  توی لیوان رویی هم میشه  نباید بذاری این همه بمونه اول به اندازه یه فنجون اب س ...

اینایی که گفتی رو انجام دادم ولی بالا نیومد. به قهوم ربطی نداره؟ شما از چه قهوه ای استفاده میکنین؟

همه این کارو کردم فقط قهوه جوش ندارم. باید غلیظ بشه یا همین طوری رقیق میشه؟

خوب اگه آب کم بریزی معمولا غلیظ می شه!!  حالا نمی دونم منظورت از غلیظ در چه حده!!!  غلیظ یعنی مزه قهوه بده نه آب!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اینایی که گفتی رو انجام دادم ولی بالا نیومد. به قهوم ربطی نداره؟ شما از چه قهوه ای استفاده میکنین؟

عزیزم اسمش  یادم رفته چون از این باز های کیلویی میگیرم

حتما چون ظرفت خیلی پهن بوده بالا نیومده 

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."
 نه من از طعمش نمیگم . دوس ندارم فقط ابکی باشه غلیظ باشه

یه بار برو بیرون قهوه ترک بخور بعد می بینی استانداردش چطوریه!!!  شاید قهوه ات خوب می شه ولی فکر می کنی باید جور دیگه ای باشه!!!!!!

[QUOTE=166296908]یه بار برو بیرون قهوه ترک بخور بعد می بینی استانداردش چطوریه!!!  شاید قهوه ات خوب می شه ولی فکراره شاید.من فک میکنم قهوه مثل شیر کاکائو غلیظ میشه