2777
2789
عنوان

یک دیوونه

80 بازدید | 10 پست

رو همه چیز حساسم

میترسم کرونا بگیرم با اینکه تو یک کشوری ام که خیلی آمار پایینه

میخوام وزن کم کنم فکر میکنم چاق ۱۷۵ قد و وزن الان ۶۵ نهایی ۵۰

رژیم میگیرم ولی میگم اگه نشه چی

کارتم رو روال نیست همه چی انگار کنه

تو آینه یک دختر زشت و میبینم

هیچ دوستی ندارم

مرسی بهم پیشنهاد دوستی نمیده شاید جون پر از اشکالم

گاهی اوقات افتخار میکنم که تنهایم بعضی وقتا تاسف میخورم

خستم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم کشوری؟😶

همش فکرای چرتو پرته 

هر وقت اومدن تو ذهنت سریع بگو نه اصلا اینطور نیس

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
از امضات خوشم میاد

امضامم از تو خوشش میاد  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

اگر کلا تنهایی و خانوادتم پیشت نیستن تا حدودی حالاتت طبیعیه

چطوری رفتی اونجا؟ اگر تحصیلی رفته باشی خوب چند تا دوست تو یونی حتما پیدا میکنی ها؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
2790
2778
2791
2779
2792