2777
2789
عنوان

از سر باز‌ کردن مادر شوهر

140 بازدید | 7 پست

هرشب تو یه مسابقه شرکت میکنه 

بعد از من میپرسه جواباشو 

منم چون اطلاعاتم خوبه جواباشو میفرستم یا حل میکنم.ولی دیگه خسته شدم من که وظیفم نیس هی گوش بزنگ باشم ازادیم ازم گرفته شده مثلا الان که دارم فیلم میبینم باید برم مسابقه.چیکار کنم از سر باز شه محترمانه

بفرستش سربازی😊

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مادرشوهرپایه وشنگولی

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

چه مسابقه ایه؟!اشتباه منو تکرار نکن گلم.من حتی به بچم نمیرسیدم تا جواب درسای برادرشوهرمو بدم اونوقت مادرشوهرم تو جمع گفت  مریم هروقت میریم میگه کار دارم،غذا درست نکردن،بچم گریه میکنه.دستمو داااغ کردم که دیگه بخاطر اونا از خودم و کارام نگذرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️