2777
2789
عنوان

کوکتل مزوتراپی

34715 بازدید | 20 پست

سلام اونای ک تو خونه مزونیدلینگ کردن روش استفاده از کوکتل چجوری.هر سری چن سی سی برا کل صورت استفاده کردین؟بقیه مواد رو تو یخچال نگهداری کردین؟بعد باز شدن شیشه تا چن ماه قابل استفادس؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا چن ماه میشه تو یخچال نگهداری کرد؟

https://hanis.shop/?s=%DA%A9%D9%88%DA%A9%D8%AA%D9%84&post_type=product بهترین کوکتل های مزوتراپی

کوکتل توسکانی هانیس شاپ
کوکتل مزولایک هانیس شاپ"
کوکتل ام سی کازمتیکس هانیس

سلام

برای انجام میکرونیدلینگ در منزل باید حداقل وسایل مورد نیاز برای انجام این عمل را در اختیار داشت. این ادوات از قرار زیر است.

درمارولر و درماپن  دو دستگاه های پرکاربرد برای میکرونیدلینگ خانگی هستند. خرید درمارولر با قیمت مناسب در هزینه انجام میکرونیدلینگ در خانه تاثیر گذار است. همچنین خرید درماپن مناسب برای اطمینان از کیفیت انجام کار اهمیت دارد.

پیشنهاد می کنم برای آشنایی با چگونگی انجام میکرونیدلینگ در منزل مقاله " میکرونیدلینگ خانگی چیست " رو مطالعه کنید.

توی سایت نوآوران سلامت می تونید

خرید کوکتل مزوتراپی با کیفیت در حصول بهترین نتیجه از انجام مزوتراپی و میکرونیدلینگ تاثیر گذاری بالایی دارد. انواع کوکتل مزو برای زیباسازی و درمان استفاده می شوند. انواع مختلف این مواد مغذی مزو در کنترل درد و درمان آسیب های ورزشی، روماتیسم، چاقی موضعی و رفع چروک های پوست و لک های مقاوم، تقویت و رفع ریزش مو و ابرو قابل استفاده هستند. خرید بهترین و معتبر ترین مارک های کوکتل مزوتراپی برای تزریق و خرید کوکتل مزوژل برای ترمیم و پرکردن حفره ها می تواند عمل جوانسازی را برای پزشک معالج و بیمار تسهیل و مطمعن کند. برای انجام مزودرمانی تجهیزات و دستگاه های مخصوصی مانند دستگاه مزوگان نیز نیاز است.

برای خرید انواع کوکتل های مزوترایی به فروشگاه نوآوران سلامت مراجعه نمایید.

من از  سایت رومئومد خریداری کردم و به شدت راضی ام حتما قبل خرید مشاوره بگیرید که محصول مناسب به خودتون رو بگیرید و خیالتتون از بابت قیمت و کیفیت راحت باشه چون خودم چند تا سایت و مغازه رو چک کردم 

از هرجا خریداری کنید میزان مصرف رو بهتون میگه، اگر داروخونه باشه که همونجا از فروشنده بپرسید اگر هم به صورت غیرحضوری و از سایت ها بخرید، از پشتیبانی سایت میتونید بپرسید.

یه سایتی هست که خیلی تخصصی بهتون مشاور میدن. میتونید تو چت واتساپم باهاشون در ارتباط باشید

مثلا این محصول کوکتل مزولایک که به صورت موضعی استفاده میشه خیلی خوبه لعنتی.

مزوتراپی لاغری تزریق آمپوله به نقاط مختلف بدن هست که خیلی هم کاربردی داره

برای لاغری موضعی، جوانسازی پوست و درمان ریزش مو. 

من برای لاغری ازش استفاده کردم خیلی خوب جواب گرفتم.

کلینیک دکتر کمالی رفتم

خواستید بگید شمارشونو بدم

کارای این کلینیک خوبه چون برند خوب تزریق می کنه