2777
2789

😂😂😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل چی بوده ۱۳۰ میلیون😳😮

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
عمل چی بوده ۱۳۰ میلیون😳😮

رزرو اتاق زایمان

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

واقعا متاسفم که یه تاریخ تولد اینقدر غوغا به پاکرد بعد مثلا همه هم میگن ما تحت فشار اقتصادی و نداریم الان اینا از کجا اومدن ۱۳۰ میلیون برای یه تاریخ تولد که فقط برای امساله و سالهای دیگه به چه درد میخوره هرروز که شناسنامه دست نمیگیریم بگیم فلان تاریخ لاکچری بدنیا اومدیم من که نپسندیدم و این نظرمه ولی بازم با احترام مبارکشون باشه زیر سایه مامان باباهاشون بزرگ بشن 💙🧿🥳

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk
واقعا متاسفم که یه تاریخ تولد اینقدر غوغا به پاکرد بعد مثلا همه هم میگن ما تحت فشار اقتصادی و نداریم ...

کی میپسنده؟! بچه بیچاره رو غیر از موعود اصلی به دنیا بیارن که چی

بخند! همین الان
رزرو اتاق زایمان

وااای خب اون ۱۳۰ تومن رو خرج بچه میکردن بهتر نبود عایا

ای خدا بمن بچه بده تاریخ تولدشم ۱۴۰۰/۰۶/۰۳ باشه

اصلا نمیخام رند باشه

ای خدااااااا

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
وااای خب اون ۱۳۰ تومن رو خرج بچه میکردن بهتر نبود عایا ای خدا بمن بچه بده تاریخ تولدشم ۱۴۰۰/۰۶/۰۳ ب ...

130تومنو میدادن چند نفر بی بچه ای وی اف میکردن یا سیسمونی برا بقیه بچه ها

مردم فقط زورشون میره به اونا ک میرن کربلا ک نرن و بیان خرج فقرا کنن

130تومنو میدادن چند نفر بی بچه ای وی اف میکردن یا سیسمونی برا بقیه بچه ها مردم فقط زورشون میره به ا ...

دقیقا لایک داری 

پولدار رو پولدار تر میکنن

واقعا تاسف باره ۱۳۰ میلیون بدی واسه اینکه تاریخ تولد بچت رند و لاکچری باشه خب این تاریخ چه گلی نیخا به سرشون بزنه؟؟؟؟