2777
2789
عنوان

دھہ ۳۰ یااا😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 98 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عصا بخورہ سرت ننہ یہ شوھر جون کنین من بدون عصا ۳۰ کیلومترو تو ۴۰ دیقہ طی میکنم

😂😂😂😂😂ماشاالله داری ننه 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
😂😂😂😂😂ماشاالله داری ننه 

عاقبت بخیر شی مادر 

پیدا میکنی؟

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
عاقبت بخیر شی مادر  پیدا میکنی؟

😂😂😂😂قربونت 

حالا تو دنبال چی هستی اخه اصن همون پدرشوهره دوستمون چطوره بریم دزدی واست بیاریمش 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
ننه جان من قلبم جوونه مطالبو دقیق بخون🤕😂😂 چون ده سالمه پس بچم 😅

شما ک قلبت همین روزا از کار میفته فقط با زبونت زنده ای 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوخی میکنم گلم هزاران سال خوب و سرحال و سالم و خوشبخت ترین آدم روی کره زمین باشی گلم🥰💕😍🤭

شما ک قلبت همین روزا از کار میفته فقط با زبونت زنده ای  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

خواهش میکنم عزیزم. آره ننه من بعد شما میمیرم 😂😂

شوخی# 😅😅😅فدات عزیزم مرسی

کاربریم دونفره اس  
😂😂😂😂قربونت  حالا تو دنبال چی هستی اخه اصن همون پدرشوهره دوستمون چطوره بریم دزدی واست بیاری ...

نہ مادر من مال حروم نمیخورم اون مال مردمہ🤣🤣

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
نہ مادر من مال حروم نمیخورم اون مال مردمہ🤣🤣

😂😂😂راهکار دیگه ای داری؟

😂😂😂راهکار دیگه ای داری؟

از خانہ سالمندان شروع کنیمم؟

از خانہ سالمندان شروع کنیمم؟

😂😂بزن بریم