2777
2789
عنوان

هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
اممم... :)) با دست معاینه میکنم! ببخشید تروخدا... ولی ثاااانیه ای نیست بهش فک نکنم :|

ول کن جان من.من حاضرم ظاهرش بی ریخت باشه درد نکنه.چن روزیه بشدت خون دفع میکنم بعدش بشدت درد می‌کنه😭

ینی روشایی که تووتاپیکای قبلی بود

مثل سرکه سیب و ویتامین ای و انجیر واااقعا بی فایدس؟

چه وحشتناک... من همش خودمو با این روشا تسکین دادم هرچند تو این یه هفته هممه رو انجام دادم و تماما بی فایده بود... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن جان من.من حاضرم ظاهرش بی ریخت باشه درد نکنه.چن روزیه بشدت خون دفع میکنم بعدش بشدت درد می‌کنه😭

عزییزم :( شما چون باردار هستی هرروشی رو هم نمیشه تست کنین.ایشالا خیلیی زود خوب شه دردتون.من یه شب تا صب کل تاپیکارو خوندم تقریبا ۹۰ ۸۰ درصد اونایی که هموروئید یا بواسیر خارجی گرفتن تو دوران بارداری و زایمان بوده.

سلام.من هموروئید  وشقاق داشتم که گاهی خیلی درد شدید داشت اذیتم میکرد.چنددتادکتر رفتم که ۲ تاجراح عمومی بهم گفتن باید جراحی کنم،گشتمیه دکتر خوب پیدا کنم که آخرش رفتم پیش دکتر شهرام منوچهری(جراح کولورتال)که میگفتن کارش خیلی عالیه ومصمم بودم پیشش عمل کنم که دکتر گفت شما بدون عمل خوب میشی رژیم و دارو وورزش بهم داد وشکر خدا خوب شدم.بنظرم یا برید پیش دکتر منوچهری یا ویدئو های دکتر راتووسایت آپارات ببینید،فقط کلمه هموروئید  را توو آپارات سرچ کنید چند تا ویدئو در مورد هموروئید داره،ببیند وتوصیه هاش رو انجام بدین انشاءالله مثل من بدون جراحی خوب میشید.

حتما برید دکتر اگه بهش نرسید ممکنه بدتر بشه
البته با جراحی لیزر بواسیر  میتونی به طور کامل برطرفش کنی دردم نداره