2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق و شخصیتش چطوره ؟ خونه و مسکن چی؟خونه مستقل داره؟

آره شرایطش خوبه،اصلا وابسطه نیست،فقط خونه اش با خونه باباش دوطبقس که سبقه دومشو خودش ساخته با پول خودش

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
بابام

اصلا اینطوری فک نکن . ببین چون با هم دوست هم نبودید خب نمیشه به راحتی روش شناخت پیدا گنی . و طبق یه کتابی که خونده بودم حداقل باید 90 روز با طرف باشی تا بفهممی شخصیتص چه مدلیه

منم یه خواستگار پلیس داشتم، مامانم گفت خوب نیست سختگیرن شکاکن ردش کردیم😐😐😐

مامان منم اینو میگه ولی میگه ردش کنی لگد به بخت خودت زدی،فقط باید بلد باشی چجور زندگی کنی باهاش

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
مو رو از ماست بیرون میکشه،بار اول باهاش حرف زدم کلی ذهنمو پیچوند

هرچی .ی زن با سیاست دست نظامی رو از پشت میبندا😂خب اگه سختته باهاش ازدواج نکن چمیدونم 

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
به نظرمن یکی دوماه باهم بریدبیاید قبل اینکه به کسی بگید ونامزدی بگیرید یکم اخلاقش دستت میاد انوقت تص ...

والا خودش سر و زبونش خوبه مام موافقت اولیه رو اعلام کردیم،خودش به بابام گفت نامحرم نباید باشیم،البته  با ادبیات رسمی گفت من خلاصشو گفتم

اصلا اینطوری فک نکن . ببین چون با هم دوست هم نبودید خب نمیشه به راحتی روش شناخت پیدا گنی . و طبق یه ...

بگم نود روز نامحرم باشیم به جرم هنجار شکنی پرونده تشکیل میده  

خوبه اگه تو کنار بیای با اینکه با خانواده همسرت تو یه ساختمون باشی

تک فرزنده من خودم راضیم فقط میترسم خیلی شکاک باشه

بگم نود روز نامحرم باشیم به جرم هنجار شکنی پرونده تشکیل میده    

خب مگه دیوونخ ای سریع عقد کنی یا صیغش شی . اومدیم و ازش خوشت نیومد تو این فرهنگ مزخرف هم که دختری که عقد کرده باشه واقعا ضرر می بینه