2777
2789
عنوان

خواستگار

312 بازدید | 32 پست

یه خواستار واسم اومده،نظامی تو آگاهی خدمت میکنه،منوهم پسندیدند،فقط مامانم میگه کسی که تو آگاهی خیلی ریز و بین و مقرراتی و به همه چی شک میکنه یکم زندگی سخته باهاش،حالا نظر شما چیه؟نظامی خوبه؟

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

خیلی دلیل مامانت قانعم نکرد😕

ولی من عاشق پلیسم هنوزم

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فطرت ادمها باشغلشون فرق داره   نظامی خوب و بد داریم ربطی به شغل نداره ذاتشو بسنج چجور ادمیه  

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خیلی دلیل مامانت قانعم نکرد😕 ولی من عاشق پلیسم هنوزم

خودمم عاشق شغلشم ولی مامانم ترسوندم

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
نظامی بستگی به خودش داره . اگ از اونایی که خیلی خشکه و به شدت مذهبی زندگی کردن باهاش سخته خب

دیگه مامور آگاهی احتمالا از لحاظ عقیدتی قوی که اونجا خدمت میکنه 

توزرنگ و باسیاست باشی از نظامی هم اوکی ترمیشی

مو رو از ماست بیرون میکشه،بار اول باهاش حرف زدم کلی ذهنمو پیچوند

خودمم عاشق شغلشم ولی مامانم ترسوندم

مرد منطم که خوبه.

تو هر چیزی اعتدال خوبه باید بشناسیش

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹