2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی این فسقل بچه هایی که تو ۱۴ ۱۵ سالگی ازدواج کردن یجا نظر درباره ی ادامه تحصیلی چیزی بدین شمارومس ...

اون دیونه را دیدی تو اون تاپیک چقدر توهین کرد به همه 😂😂😂خداییش پدر و مادرش دمشون گرم اونو زود رد کردن وگرنه معلوم نبود چه به سرشون بیاره

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

اون دیونه را دیدی تو اون تاپیک چقدر توهین کرد به همه 😂😂😂خداییش پدر و مادرش دمشون گرم اونو زود رد ...

اره بابا اینجور بچهارو باید بدی دست شوهرادم بشن

من همسنش بودم چون چزوندمش باور نداشت سنموراست بگم فک میکردبالای۳۰ مجردم 🤣

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اره بابا اینجور بچهارو باید بدی دست شوهرادم بشن من همسنش بودم چون چزوندمش باور نداشت سنموراست بگم ف ...

شعور عزیزم ربطی به سن نداره شعور نشون میده ادم تو چه خانواده ای و چه سطح و فرهنگی بزرگ شده دنیای اون خانم تو ازدواج و زاییدن خلاصه شده بود و بزرگترین افتخارش بود ولی متاسفانه از شعور و ادب تو عمرش هیج بهره ای نبرده بود بیچاره پسری که این میخاست بزرگش کنه

شعور عزیزم ربطی به سن نداره شعور نشون میده ادم تو چه خانواده ای و چه سطح و فرهنگی بزرگ شده دنیای اون ...

اره شعور خیلی مهمه و همچنین چیزی که بهش افتخارمیکنه آفرین به کسایی که جوابشودادن مشخص شدچقدباشخصیت و تحصیلکرده مثل شماهست

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اره شعور خیلی مهمه و همچنین چیزی که بهش افتخارمیکنه آفرین به کسایی که جوابشودادن مشخص شدچقدباشخصیت و ...

والله کسی نتونست از پس زبونش بربیاد ولی جدا ازش ترسیدم که از خدا نمی ترسه و راحت هرجی میخواست به دیگران میگفت الهی خدا هدایتش کنه