2777
2789
عنوان

تاپیک آشپزی🌮🌯🌭🧀🍿🍔🍟🍝🍗🍖

323 بازدید | 13 پست

از این به بعد میخوام یه کار مفیدتری اینجا انجام بدم و اونم گذاشتن دستورات آشپزی هست که خودم درست میکنم هم برای خودم ارشیو میشه هم ممکنه بدرد شماها بخوره👏💚

افریننن منم تاپیکتو ذخیره میکنم 🙆‍♀️

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال ،چرا من هرچی کشمش میریزم توی کیک هام ته نشین میشه ؟

با ارد هم قاطی میکنم ولی باز ته نشین میشن

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

کباب چنجه با فیله گوساله:(دستور خودمه و فوقالعاده خوشمزه و لطیف درمیادش)

۱- دو کیلو گوشت فیله گوساله که حداقل  دو روز تو یخچال  مونده باشه

۲- یک کیلو پیاز خرد شده

۳- دوتا بوته سیر

۴- گرانول فلفل سیاه ۴ قاشق

۵- پودر فلفل سیاه ۲ قاشق

۶- روغن کنجد یا زیتون (بدون بو‌)۱ استکان

۷- پودر انجیر خشک ۱ قاشق

۸-سرکه بالزامیک ۴ قاشق

۹- سس سویا ۲ قاشق

این‌مخلوط میبایست ۴ ساعت دردمای محیط و بعد از آن ۱۲الی ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود

یه سوال ،چرا من هرچی کشمش میریزم توی کیک هام ته نشین میشه ؟ با ارد هم قاطی میکنم ولی باز ته نشین می ...

عزیزم یک مقدار از مایع کیکت رو بدون کشمش بریز بعدش کشمش رو به باقی موادت اضافه کن مخلوط کن و بریز روش

عزیزم یک مقدار از مایع کیکت رو بدون کشمش بریز بعدش کشمش رو به باقی موادت اضافه کن مخلوط کن و بریز رو ...

اها مرسی عزبزم🌺، با ارد هم مخلوط کنم ؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!