2821
2789
چون لثه یخیلی کم زخم میشه نمیشه توی ی جلسه بی حسی از بین نمیری تا۱۵دقیقه بعد بیشتر از ۱۰ دقیقه طول ن ...

آها ببخشید قیمت رو نمیدونید 

پارسال یکی از دوستام کرد فک کنم شد یک میلیون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آها ببخشید قیمت رو نمیدونید  پارسال یکی از دوستام کرد فک کنم شد یک میلیون

بستگی به جرم دندان داره من ۵۰۰دادم یک میلیون خیلی گرونه نهایتا ۶۰۰ تومنه تازه منم گرون دادم کاری نمیخواد بکنه که دندوناتو که سفید نمیکنه فقط بین دندون ها رو تمیز میکنه و ریشه ها رو همین

آقا هستم
اتفاقا اگه انجام بدی از پوسیدگی جلوگیری میکنه جرما باعث پوسیدگی دندون میشه من بالای بیست ساله دارم ...

آها خودتون دندان پزشک هستید؟

نمیدونید چند تومان میشه تقریبا بالای ۲ تومان نمیخوام در بیاد

اتفاقا اگه انجام بدی از پوسیدگی جلوگیری میکنه جرما باعث پوسیدگی دندون میشه من بالای بیست ساله دارم ...

چن وقت یکبار انجام میدی

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
آها خودتون دندان پزشک هستید؟ نمیدونید چند تومان میشه تقریبا بالای ۲ تومان نمیخوام در بیاد

نه عزیزم من دندونپزشک نیستم

خودم بیست ساله میرم دندونپزشک برای جرمگیری دندون

من پارسال چهارصد تومن دادم برای جرمگیری 

الان خبر ندارم از قیمتا

از دکتر بپرس چقدر میگیره احتمالا میگن قبل اینکه انجام بدن

حالا با توجه به اینکه امسال گرونی شده نمیدونم تعرفه های دندونپزشکا چقدر شده ولی فکر نکنم دیگه بیشتر از هفتصد تومن شده باشه

شاید یکی دوتا دندونات موقع کار اذیت بشه اگه بی‌حسی نزنه

من دوتا دندون نیشم فقط درد می‌گرفت نمیدونم چرا. ولی تحمل کردم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

من انجام دادم اتفاقا هفته پیش

نه عزیزم درد نداره 

البته من همیشه میرم پیش دکتر لیلا سحابی خیلی دکتر خوبین تاحالا پیش کس دیگه ای انجام ندادم ببینم اونا اذیت میکنن یا نه ولی دکتر سحابی که عالیه

سلام عزیزم من هفته پیش جرم گیری کردم

این حرف هایی که درباره جرم گیری میزنن که به دندون آسیب میزنه و ... همش الکیه اگر دندون جرم داشته باشه باید حتما جرم گیری بشه تا دندون ها پوسیده نشه 

اما در مورد اینکه سفید بشه خیلی نمیشه انتظار داشت برای سفید شدن باید بلیچینگ، کامپوزیت یا لمینت کنی

من کرج زندگی میکنم رفتم کلینیک دندون پزشکی دکتر عارف. سایت دارن روی سایتشون ویدئو های آموزشی درباره جرم گیری دندون میذارن لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه سر بزن اطلاعات خیلی خوبی درباره جرم گیری به دست میاری:

https://arefclinic.ir/category/blog/tooth-scaling/

2824
2823
2791
2779
2792