2777
2789
عنوان

هیدروسالپنکس

297 بازدید | 13 پست

سلام کسی بوده با هیدروسالپنکس یه طرفه ،چیکار کردید؟توروخدا بگید مال من شدیده ۶۱ میلی متره ،رفتم دکتر لیدا حیدری تو تبریز گفت بیا لاپارا کنم ،رفتم دکتر حمدی گفت دارو بخور بعد ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سونو واژینال و عکس رنگی مال من بزرگه راحت با سونو تشخیص دادن

من با عکس رنگی فهمیدم اندازشو نگف سایت زیر رو کردم انگار کسی این مشکلو نداشته

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
تو چیکار کردی؟دکتر میری؟دارو میخوری؟برنامت چیه؟ 

دکتر میرم برنامه ای ندارم والا سپردم دست خدا خدا کنه فقط همین هیدرو باشه و مشکلات دیگ نباشه

من با عکس رنگی فهمیدم اندازشو نگف سایت زیر رو کردم انگار کسی این مشکلو نداشته

منم گشتم بود ولی هر کی ی چیزی گفته بود یکی گفته بود باید لاپارا شه یکی گفت با دارو و ... 

دکتر میرم برنامه ای ندارم والا سپردم دست خدا خدا کنه فقط همین هیدرو باشه و مشکلات دیگ نباشه

اره ان شاء الله ک مشکل دیگه ای پیش نمیاد عزیزم ،تبریزی ؟کدوم دکتر میرب؟

منم گشتم بود ولی هر کی ی چیزی گفته بود یکی گفته بود باید لاپارا شه یکی گفت با دارو و ... 

اره اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن نشد لوله اتو لاپرا کن بعد باردار میشی با یه لوله خداروشکر که یکیشه

اره اگه بچه میخوای زودتر اقدام کن نشد لوله اتو لاپرا کن بعد باردار میشی با یه لوله خداروشکر که یکیشه

امیدوارم ان شاء الله من یه ساله اقدامم ولی باردار نشدم ب احتمال زیاد لاپارا کنم خلاص شم از این درد