0elnaz_khanom مدیر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1242 عنوان چرا سیر نمیشم😢🤕🤦♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 18 پست هرچی میخورم انگار هیچی بازم دلم غذا میخاد😢🤤😭 چرا سیر نمیشم اخه کل روز در حال خوردنمدکتر هم گفته پرخوری نکنم چون اضافه وزن بارداری دارم😢 هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :) 1399/09/08 | 18:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکاnu عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3495 😪بدم میاد از سالاد فقط شیرینی و غذاهای گوشتی دلم میخاد 😂😂😂😂شکمو یکم تحمل کن خب بچه اولته؟ ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم
0elnaz_khanom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1242 وااای خوبه که من شروع بارداریم هفته ۵ ،،،۶۷ بودم هفته ۱۹ ،،،۷۲ بودم الان ... 😰😨من قبلش ۶۶ بودم ده کیلو کم شدم دوباره اضافه شد الان ۶۷ کیلوام دکترم کلی گفت که پرخوری نکن اضافه وزن داری ماهی یک کیلو باید اضافه کنی هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)
0elnaz_khanom مدیر استارتر عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 1242 😂😂😂😂شکمو یکم تحمل کن خب بچه اولته؟ اره اولیه اصن نمیتونم همش تو یخچالم😪😢 هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)
توسکاnu عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3495 اره اولیه اصن نمیتونم همش تو یخچالم😪😢 اشکال نداره بخور پس ،بچه دنیا بیاد شیرش بدی خود به خود لاغر میشی نمک غذاتو حداقل کم کن و تحرک آروم و پیاده روی داشته باش ✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم