2777
2789
عنوان

بگید کارمن چطوره

334 بازدید | 40 پست

امروز با اژانس رفتم خونه مادرشوهرم براش میوه و تخم مرغ محلی برده بودم .ی ساعت نشستم .شوهرمم اومد .سر اینکه ماشین اونارو برداشوهرم برداشته برده خراب کرده با شوهرمن دعواکرد .گفت داداشت ماشینو مال خودش،کرده و برده نمیاره ی چیزی بهش بگو ..شوهرمم گفت به بابا بگو ماشینو نده دستش ..ب من ربطی نداره مادرشوهرمم گفت اره تو نمیری جلو داداشتو بگیری ب دردنمیخوری و فلان ..کلی چرت پرت ب شوهرم گفت ..الان هر به دوروز دعوا میکنه دادمیزنه ..من بدم میاد با شوهرم دعوا میکنه و هوار میزنه خوب اروم حرف بزنه

ی چایی به ما نداد به منم محل نداد نگفت دستت دردنکنه مثلا اینارو اوردی ..اومدیم خونمون شوهرم گفت دیگه نمیبرمت خونمون مامانم باعث خجالت ادمه دهنشو باز کرده هرچی خواسته گفته این مساله داداشم به ما چ ربطی داره گفت دنبال بهانس با ادم دعوا کنه(بلانسبت همش دوس داره پاچه بگیره عین عقده ایا).بعد گفت حق نداری خودت تنهاهم بری  .حالا میخوام نرم ولی گاهی زنگ بزنم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فاز خانما رو درک نمیکنم. یکی خودش میدونه مادرشوهرش مورد داره و دوس داره نره اما شوهرش زور میکنه برن. یکی ام مث اسی شوهرش تفهیم شده خودش کوتاه بیا نیس🙄فک کنم اینا باهم رابطه عکس دارن

من حق دارم نرم؟یعنی زنگ زدن بگم شوهرم منو نمیاره  ..

اره حق داری نری!ولی نگو همسرم نمیاره.این حرف بنظر من کدورت رو بیشتر میکنه.بگو انشاالله تو یه فرصت مناسب میایم.یا همچین چیزی

من همین یه دونه ام!

ی بار جلو جاریم هرچی خواسته بود به برادرشوهرم گفته بود ..به جاریمم توهین کرده بود ....جاریمم بهش برخورده بود قهرکرده بود .برادشوهرم به مادرش گفت بیا زنگ بزن خانمم دعوتش کن بیا اینجا ..مادرشوهرم گفته بود  ن من زنگ نمیزنم کاردارم دستم بنده😑ببین چقد غرور بیجا داره ...

من فاز خانما رو درک نمیکنم. یکی خودش میدونه مادرشوهرش مورد داره و دوس داره نره اما شوهرش زور میکنه ب ...

ن نمیرم کارش زشته دیگه هی جلو بقبه همسر ادمو دعوامیکنه مثه بچه ها