2777
2789
عنوان

بهم بگید چیکار کنم ؟

85 بازدید | 18 پست

من یه خواستگار داشتم که فامیل بود مادر من اصرار داشت که ۱۱۴ تا سکه مهریه قرار بدیم و شیربها که با مادر پسر به توافق نرسیدن حالا که اون ها پا پس کشیدن مادر من میگه من با ۱۴ سکه هم راضی هستم و همش به من میگه شماره اون پسره رو ذخیره کن تا استوری هدی واتساپ من برای اون بره تا دوباره بیان خواستگاری ولی من احساس میکنم اگر این کار رو انجام بدم غرورم رو شکوندم به نظر شما ها چیکار کنم شماره اش رو ذخیره کنم یا نه ؟

ب هیچ وجه

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خب؟ 

حالا این نشد یکی دیگه، آدم که نباید ارزش خودشو بیاره پایین با این کارا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بله ذخیره کن.ولی یک بار استوریتو ببینه.بیشترش ستمه.بعدش اگر بحث پیش اومد میتونی بگی که مخاطببنتو گذاشته بودی.بعدم ی مطلب قشنگ بزار نه حاشیه ای.میتونی یکی از اقوامم واسطه کنی از طرف خودش صحبت کنه

آخه پسره از هر لحاظ عالی بود 

همون اول باید فکرشو میکردید، حالا نه به ۱۱۴تا و شیر بها ، نه به ۱۴تا🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
 بنظرم اینجوری خودت و خانوادت رو کوچیک کردی در ضمن اینجوری شخصیتتون هم زیر سوال میره یعنیاون خا ...

وای این چ حرفیه.خیلیارو دیدم به تفاقش نرسیدن ولی بعدش برگشتن.اصلا بحث کوچیک کردن نیست.شخصیت ادما هم با امر خیر و این چیزا پایین نمیاد