2777
2789
عنوان

دستپخت خیییلی بد

3770 بازدید | 51 پست

یجایی میریم مهمونی..دستش درد نکنه زحمت میکشه به هرحال

ولی دستپختش خیییلی بده..یعنی باورم نمیشه ۵۰ سال آشپزی کنی بعد اینطوری

قرمه سبزی فک کنم یه پیاز اندازه گردو میزنه..لوبیاشم از قبل جوشونده تو فریزر بعد میریزه تو خورشت.یعنی له و لورده میشن...اصلا نه زردچوبه نه فلفل..اندازه یه قطره ابلیمو میزنه فکر کنم

لیمو هم نه..نمکم اصلا یه ذره

روغنم اصلاااااا

یعنی وقتی میکشه یه چیزه سبز با گوشت و لوبیای آش و لاش😅😅

من برای خوردن نمیرم باز حمله نکنید😐

ولی خب نعمت خدارو چرا اینجوری داغون میکنن بعضیا😆😆

شما هم میگید غذا اول باید چشمو سیر کنه بعد شکمو؟؟؟😄بابام همیشه اینو‌ میگفت😄

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیگه دستپختشون این جوریه کاریش هم نمیشه کرد 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

به نظر منم بد آشپزی کردن خودش مصداق اصرافه😑

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

منم خونه یه بنده خدایی کتلت خوردم،لقمه اول و گذاشتم دهنم انقدر مزه ی بد و حال بهم زنی میداد که نه میتونستم قورت بدم نه روم میشد از دهنم دربیارم،گریم گرفت😅بچه سال بودم تقریبا گفتم دندونم درد گرفت و با گریه پاشدم و نخوردم دیگه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂