2777
2789
عنوان

خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا حرف پسرشونم قبول.نمیکنه 

ببخشیدا ولی پسرشون مرد نیس

منم شوهرم خودش انتخابم کرد مادرش اول قبول نمیکرد یجوری مادرش رو نشوند سرجاش الان از گل نازک تر بهم نمیگن

حتما پسره ب پدرش از نظر مالی وابسته هس ک تو روشون واینمیسته

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
نمیدونم میگه من وایسادم الانم بهم زد 

اگ وایساده بود بهم نمیزد جای آبجیم میبینمت ک بهت میگم اینارو خودتو علاف همچین پسری نکن ازدواج هم بکنی زندگیتو خراب میکنن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
ببخشیدا ولی پسرشون مرد نیس منم شوهرم خودش انتخابم کرد مادرش اول قبول نمیکرد یجوری مادرش رو نشوند سر ...

25سالشه.خوشبحالت کاش از منم اینجوری میشد 😔

خدایی که بشدت کافیست ....
اگ وایساده بود بهم نمیزد جای آبجیم میبینمت ک بهت میگم اینارو خودتو علاف همچین پسری نکن ازدواج هم بکن ...

بعد خواهر بزرگش به خواهیر بزرگه منم امروز زنگ زذه گفته جلو خواهرتو بگیر 

داییت مرد؟؟

اره عزیزم مادربزرگم رفت پیش دختره کلی حرف بهش زد  گفته بود دنبال پول پسرمی دختره هم ب داییم گفته بود دیگ نمیخوامت  متاسفانه خودکشی کرد و مادربزرگمم سالهاست داره تو داغش میسوزه  تازه این مال ۱۸سال پیشه  اونموقع اغلب مادرا اینجوری بودن  ک خودشون دخترو انتخاب میکردن الان ک دیگ این چیزا نباید باشه

بعد خواهر بزرگش به خواهیر بزرگه منم امروز زنگ زذه گفته جلو خواهرتو بگیر 

دورشو خط بکش آبجی این پسره اگ مرد بود و عاشقت بود میزد تو دهنش خواهرش تا اینجوری عشقش رو کوچیک نکنن

اره عزیزم مادربزرگم رفت پیش دختره کلی حرف بهش زد  گفته بود دنبال پول پسرمی دختره هم ب داییم گفت ...

چقدر غم انگیز 😔از من این کارارو نمیکنه ولی میدونم.میره دنبال عیاشی 😔

دورشو خط بکش آبجی این پسره اگ مرد بود و عاشقت بود میزد تو دهنش خواهرش تا اینجوری عشقش رو کوچیک نکنن

راست میگی واقعا اگه دوسم داشت نمیزاشت این حرفا پیش بیاد 

چقدر غم انگیز 😔از من این کارارو نمیکنه ولی میدونم.میره دنبال عیاشی 😔

ولش کن عزیزم ارزش غصه خوردن نداره بخدا 

معیارات رو عوض کن پسر باید مرد باشه هرکاری واسه عشقش بکنه

عشق اگ واقعی باشه عاقبت نرسیدنش میشه مث دایی من 

مرد اگ عاشق بشه هیچوقت ب این راحتی عقب نمیکشه

اگ واقعا میخواستت الان تو باید ناز میکردی مادرو خواهر اون نازتو میکشیدن ک جواب مثبت بدی ن کوچیکت کنن

ولش کن عزیزم ارزش غصه خوردن نداره بخدا  معیارات رو عوض کن پسر باید مرد باشه هرکاری واسه عشقش ب ...

منم همینو میگم ولی گفت کم اوردم خسته شدم و رفت 

منم همینو میگم ولی گفت کم اوردم خسته شدم و رفت 

اصلا غصه نخورااا هزارتا بهتر از اون برات هست

همچین آدمی ک ب این راحتی کم میاره حتما اگ ازدواج کردید و تو خرج خونه کم آورد یا دعواتون شد میخواد فوری کم بیاره بره معتاد بشه

تجربه ثابت کرده با این پسر هیچوقت تو زندگیت پیشرفت نمیکنی و ب آرزو هات نمیرسی زندگی زناشویی خیلی سخته مث رابطه دوستی نیس باید هر دو طرف محکم باشن