خدا ب دلت آرامش بده،،،تو تاپیکات گفتی خانوادش منو دیده بودن ولی یجا گفتی قرار بوده منو ببینن،،،،اینو نفعمیدم،،،،ولی در کل اون دو روزه عاشق کسی نشده از قبلا بوده،،،،،ی نصیحت عزیزم بعدها ب دردت میخوره،،،،،،نمیدونم تاپیک دختره گرانبها هنوزم هست یا نه ولی خلاصشو برات میگم ک اونم خیلی اعتماد ب نفس پایین داشته و دقیقا مثل شما رفتار میکرده ،،مردا پررو میشن و دلزده،،،سعی کن با اعتماد ب نفس بالا و متعادل رفتار کنی اگر با این روش پیش بری خیلی آسیب میبینی از لحاظ روحی،،،،،،اینم میگذره گلم تو قوی تره قبل میشی و خوشحال باش چون اگرم ازدواج میکردی ب طلاق میرسید،،هر کاره خدا حکمتی داره،،،،،بعدا میفهمی عزیزم،،،،اصلا بهش پیام نده،،،،پروفایللاتو عوض کن،،،،غمگین نزار،،،،،،اگرم میخای برگرده بهش بفهمون دیگه ارزشی نداره واست
مرسی عزززیزم ن عکسم دیده بودن خودمو هنوز ندیده بودن .قرار بود اخر این ماه دیدار داشته باشیم ک نشد ای ...
فدات بشم،،توام مثل خواهره کوچیکترمی،،،،،دوستمم همین اتفاق افتاد،پسره تو کل فامیل دوستم میرفت مهمونی،عروسی،،،بعد ی دفعه دوستمو ول کرد،،،،،دوستمم خیلی خوشگله،،،،،برات نگم چه ب سرش اوند،،،،،فقط زیره سرم بود،،،،،بعده چندماه برگشت پسره دوستمم با یکی دیگه خیلی بهتره اون تو رابطس،،،،،،نمیدونی پسره چقد تبراز پشیمونی میکنه،،چقد کادو میفرسته،،،ولی دوستم سنگ سنگ شده،،،،فقط بهت بگم اگر میخای کسیو عاشق خودت کنی خودتو دست بالا بگیر ،،،،،محبت بون ولی متعادل،،،،،،مغرور باش،،،،،لطفا ب حرفام گوش کن،،،تجربه ی خودمم هست،،،،پروفایل غمگین اصلا نزار،،،،اصلا چکش نکن آنلاینیشو،،،،،میدونم سخته ولی بفهمه داری دیوونه بشی اگرم برگزده از روی ترحمه،،،بزار بفهمه کیو از دست داده
درست میگید .حتی خاهر خودشم میگ دل بکن برو جوونی کن خوش بگزرون .دارم همه سعیم میکنم ک خوب باشم همه تل ...
ی دفعه خوب نمیشی ولی خوب میشی،،،،این ی پروسه هستش ک میگذره،،،،مثل ی بیماری ک بلاخره خوب میشه،،،،کلا قطع رابطه کن باهاشون،،،،سرگرمیای جدید پیدا کن،،قرآن بخون و از خدا بخاد سریع سرد بشی،،،،،مردا زود میرن ولی برمیگردن،،،،زنا سخت فراموش میکنن ولی اگرم بکنن دیگه تمومه،،،،با این ادم فقط بدبخت میشدی،،،،،مرد باید عاشقتر باش،،اینو یادت باش منبعد گلم
مرد باید اونقد عاشق باش ک اگر روزی مریض بودی خدای نکرده و ژولیده پولیده بودیم بخادت،،،،،حتی ببخشید بوی عرق تنت بدش نیاد،،،،،،وگرنه همش در استرسی و اگه بهتره تو ببیته حتما میره
این دنیا هیچ ارزشی نداره ک بحاطر ی جنس مخالف بخای درد بکشی و ناراحت باشی
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)