ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
میدونی چیه احساساتتو نزار پای ادم اشتباه به این فک کن اگ دوست داشت با جون ودل میموند ولی بازیچه بودی براش ک ولت کرد و رفت حالاهمچین ادمی غصه خوردن داره؟؟؟برس به جایی نوری شخصیتتو زندگیتو بساز ک یه روز حسرت داشتنتو بخوره و اون روز تو ادمم حسابش نکنی خوشحال باش بقیه ی عمرتو پای یه علف نریختی اونی که باید بیاد خودش میاد
عزیزم چرا ناراحتی این جمله رو هی باخودت تکرار کن تا یکم دلت اروم بشه .اشتباه نکن خط زدم برمن پایان من نیست اغاز بی لیاقتی توست لیاقت نداره ولش کن
تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.
میدونم همه رو ولی دلتنگی خاطراات فکر خیانت قلبم ب درد میاره .میگم من این همه عذاب کشیدم یکی اومد ۲رو ...
میدونم چی میگی ولی بخدا یه هفته دیگه اصن برات مهم نیس فقط خاطراتت بعصی وقتا یادت میاد و دلت برای خودت میسوزه و کارایی ک کردی براش ولی بت قول میدم بری سروقتش میگه چ دختر اویزونی خواهش میکنم برنگرد بهش به خاطر شخصیت و اعتماد بنفس خودت