2777
2789
عنوان

رفت ک رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 110 پست
ینی میشه؟؟؟

دنیا دار مکافاته بشین تماشا کن 

ببین الان خیلی دوسش دارم خب،ولی اگ یروزی لیاقتشو بهم نشون داد باخودم عهد کردم ی ثانیه حسرت نخورم چون مطمئنااااا خدا بهتراز من میدونه چکارکنه

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا دار مکافاته بشین تماشا کن  ببین الان خیلی دوسش دارم خب،ولی اگ یروزی لیاقتشو بهم نشون داد ...

تصور این ک داره با یکی میخنده الان دیونم میکنه.قلبم ب درد میاد

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
تصور این ک داره با یکی میخنده الان دیونم میکنه.قلبم ب درد میاد

خودتو سرگرم کن بهش فکر نکن 

چن سالته؟

ی روز یکی بهم گفت...عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...❤همینقدرساده همینقدرعمیق...دوستت دارم دلیل زندگیم💫❤از۱دی دیگ پستی درج نمیکنیم 😾سایتو درست کنین دیگ مرسی اه😒

میدونی چیه احساساتتو نزار پای ادم اشتباه به این فک کن اگ دوست داشت با جون ودل میموند ولی بازیچه بودی براش ک ولت کرد و رفت حالاهمچین ادمی غصه خوردن داره؟؟؟برس به جایی نوری شخصیتتو زندگیتو بساز ک یه روز حسرت داشتنتو بخوره و اون روز تو ادمم حسابش نکنی خوشحال باش بقیه ی عمرتو پای یه علف نریختی اونی که باید بیاد خودش میاد

عزیزم چرا ناراحتی این جمله رو هی باخودت تکرار کن تا یکم دلت اروم بشه .اشتباه نکن خط زدم برمن پایان من نیست اغاز بی لیاقتی توست  لیاقت نداره ولش کن

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

میدونی چیه احساساتتو نزار پای ادم اشتباه به این فک کن اگ دوست داشت با جون ودل میموند ولی بازیچه بودی ...

میدونم همه رو ولی دلتنگی خاطراات فکر خیانت قلبم ب درد میاره .میگم من این همه عذاب کشیدم یکی اومد ۲روزه ازم گرفتص

عزیزم چرا ناراحتی این جمله رو هی باخودت تکرار کن تا یکم دلت اروم بشه .اشتباه نکن خط زدم برمن پایان م ...

دلم اروم بشع چیزی نمیخام هیچی فقط ارامش

دختره چی داره ک تو نداشتی؟ چطور تونست ایتجوری گند بزنه ب رابطتون؟

حتما خوشگلتره.😶منم همین میگم .حتی خاهراش بم میگن ما تورو دوس داریم اون بخانوادمون نمیخوره حتی مامانش گریه و

کرد ک چرا اینحور شد

میدونم همه رو ولی دلتنگی خاطراات فکر خیانت قلبم ب درد میاره .میگم من این همه عذاب کشیدم یکی اومد ۲رو ...

میدونم چی میگی ولی بخدا یه هفته دیگه اصن برات مهم نیس فقط خاطراتت بعصی وقتا یادت میاد و دلت برای خودت میسوزه و کارایی ک کردی براش ولی بت قول میدم بری سروقتش میگه چ دختر اویزونی خواهش میکنم برنگرد بهش به خاطر شخصیت و اعتماد بنفس خودت