2777
2789
عنوان

وکلای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 7363 بازدید | 264 پست
من 8 سال از عقدم میگذره . اوایل یه بار وقتی با همسر بودم دیدم مشکل نعوظ داره . بعد رفت دکتر و اومد بهم گفت دکتر گفته طبیعیه چون شما تا حالا سکس نداشتید. یه مدت بگذره درست میشه. در طی زندگی هم چند بار دیدم که بعضی مواقع توی نعوظ مشکل داشت و بعضی مواقع هم موقع دخول نعوظ از دست میرفت . بعد رفت دکتر و اومد گفت دکتر گفته عصبی و بعضی وقتا اینجوری میشه مشکل نداری .جدیدا هم آب پاکی رو ریخته رو دستم که من مریضم و کلا ناتوانی جنسی دارم .البته ادعا کرده که یکسال هست که اینجوریه حالا من از کجا میتونم بفهمم که این مشکل براش ایجاد شده یا اینکه داشته و مخفی میکرده. و اینکه آیا حق طلاق برام ایجاد میشه ؟ من بچه هم دارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه همکاران :در مورد سوال شما ارمیتا جان : ناتوانی جنسی که شما بیان می دارید به این شکل از موارد عیوب مندرج در قانون مدنی نیست و از سوی دیگر با توجه به تجربه شخصی خودم در مورد پرونده مشابه شما و برخورد محاکم ، اینکه همسر شما تا به حال با شما نزدیکی داشته و صاحب فرزند هم هستید پس امکان فسخ نکاح چه به استناد خیار عیب و چه تدلیس امکان پذیر نیست اما در مورد حق طلاق :
آیا همسر شما شروط ضمن عقد موجود در عقدنامه را امضا کرده یا نه؟به هر حال به موجب شرط ضمن عقد : سوء رفتار و یا سوء معاشرت زوج به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل نماید. از اسباب طلاق است و از سوی دیکر : ناتوانی جنسی در صورتی که اثبات گردد و راهی برای درمان آن نباشد قطعا از موارد عسر و حرج است لذا شما حق طلاق پیدا خواهید کرد ... اما توصیه دوستانه بنده به شما این است که در دعاوی خانواده بهترین کار طلاق توافقی است البته اگر با شرایط خوب و عادلانه باشد
آرمیتا2013سلام اگر تنها مشکل شما با همسرتان ناتوانی جنسی ایشان است پیشنهاد میکنم به یک اورولوزیست و سکس تراپیست مراجعه کنید احتمال رفع این اختلال هست در غیر اینصورت موضوع از مصادیق عسر و حرج قانونی است که نیلوفر جان اشاره کردند لیکن وجود فرزند مانع از اثبات ادعای شما نخواهد بود از طرف دادگاه به پزشکی قانونی معرفی میشوید زیرا ممکن است ناتوانی جنسی پس از تولد فرزند بوجود آمده باشد در هر صورت طلاق توافقی سریعترین راه برای جدایی است
سلام میشه یه سوال منم جواب بدین.میخواستم بدونم اگه پدر و مادر بچه فوت کنه و جد پدری هم نداشته باشه قیمش چه کسی میشه؟
آدم ها برای هم سنگ تمام می گذارند.

اما نه وقتی که در میانشان هستی، نه...

آن جا که در میان خاک خوابیدی؛

«سنگ تمام» را می گذارند و می روند ...!
سلام مریم جان واسه ضرب و جرح با چاقو با توجه به گذشت شاکی قاضی حکم داده به حبس تعزیری درجه 8 حالا میشه برا شخص تقاضای تخفیف و تعلیق کرد؟ تو قانون بود غیر قابل تعلیقه و به نظر من فقط میشه تقاضا تخفیف کردش میشه نظز خودت بگی ممنونم
منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
ایا میشه پدر و مادری قبل از فوتشون مشخص کنن که قیم بچه شون کی باشه؟
آدم ها برای هم سنگ تمام می گذارند.

اما نه وقتی که در میانشان هستی، نه...

آن جا که در میان خاک خوابیدی؛

«سنگ تمام» را می گذارند و می روند ...!
مریم جان سلام در پاسخس ک به سوال انجل دادی الان برای کذرنامه باید اجازه پدر دختر ک ولی محسوب میشه رو بگیره؟ چون حضانت با مادره نمیتونه گذر نامه بگیره؟ ممنون ک جواب انجل جان رو تو تاپیکم دادی.من با عجله جوابشو دادم خیلی رو سوالش فک نکردم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=892353&postID=34992383 مشاوره حقوقی رایگان............ فاطمه ساداتم
هشت صبح 92/12/26 پا به این دنیای قشنگ گذاشت.در 37 هفته و 3 روز

الان 13 lماهشه قربونش بره مامانش
سنگ صبور2006 در مورد قیم خیر امکان ندارد ولی پدر یا جد پدری می‌توانند برای طفل وصی تعیین کنند. این وصی بعد از مرگ آنان امور مربوط به طفل را بر عهده خواهد گرفت بر اساس قانون مادر از چنین حقی ندارد.