بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیززم من رفتم تو لوازم ارایشی بهداشتی بهم یه کرم دکلره داد با اکسیدان با یه قرص که سوارخش کردم و ربختم توش اونو زدم به سرم فقط ۱۰دیقه البته قبلشم رنگ داشتم دودی و طلایی واسه همین قشنگ موهامو وا کرد
بعدشم روش یه بلوند گزاشتم بازم با یه قرص و اکسیدان خیلی خوب شده.شوهرم میگفت ای کاش ابروهاتم رنگ میکردی شبیه خارجی ها شدی😁😍
موهات و تقسیم بندی کن لایه لایه نازک رنگ و بزن سرعت عمل خیلی تاثیر داره... شکلاتی و تنباکویی و فندقی هم نخر چون تناژ شکلاتی داره میتونی عسلی بخری اینم بگم هیچ چیز به قشنگیه دکلره نیست در کل همه ش قهوه ای اما روشن تیره داره
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
عزیزدلم گفتم که کرم دکلره خریدم با اکسیدان گزاشتم....من ۱۰دیقه ای شستم چون قبلش رنگ داشتم واسه همین موهام زود روشن شد.اگه موهات تیرس یا مشکیه.صبر کن و ببین و وقتی دیدی رنگش همونی شد که دوس داری برو بشورش
بعدش یه رنگ دیگه اماده کردم که بلوند خیلی خیلی روشن بود اونم با یه قرص و اکسیدان قاطی کردم زدم رو موهام ۱۰دیقه بعد بازم رفتم شستمش.
ببخشیدواریاسیونسبزبانقرهایچهفرقیمیکنه از هرکدومچهقدربایدبریزم
تناژ سبز میده ..رنگ سرد بریزی قرمزی بد نمیده ک نیاز ب سبز باشه...نقره ایی براق میکنه زردی رو میگیره
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...